social media - Paulos Blogsocial media - Paulos Blog

Το τελευταίο καιρό έχουν μπει έντονα στη ζωή μας τα social media !  Κάποιες φορές μπορούμε να πούμε οτί μας κάνουν πάρα πολύ καλό (όταν ενημερωνόμαστε για χρήσιμα πράγματα : https://www.youtube.com/channel/UCIyEHX-foss640KYusPt3Ug  ή

https://www.youtube.com/channel/UCRmv431HzS7_rZP9w6yvUJw )

Άλλες φορές πάλι βλέπουμε βίντεο και εικόνες οι οποίες είναι απαράδεκτες και προσβλητικές !

 

Πρώτα θα πιάσουμε το κομμάτι του κοινωνικού μέσου που έχει το όνομα TikTok!’

Το 80% αυτού του κοινωνικού δικτύου έχει να κάνει με χορούς οι οποίοι κάνουν το παιδί να μην μπορεί να ξεκολλήσει από αυτό!  Παρακολουθούμε καθημερινά, οτί τα παιδιά παραμελούν το διάβασμα και απορροφούνται από το  Tik Tok! Το 15% ανήκει στη κατηγορία του comedy μιας και η κωμωδία αυτόν τον καιρό μας φαίνετε πάρα πολύ διασκεδαστική! To υπόλοιπο 5% είναι και το πιο χρήσιμο καθώς οι θεατές μαθαίνουν μέσα από αυτό χρήσιμα πράγματα!

 

Ας περάσουμε τώρα στο Instagram !

Κάποια πράγματα είναι ολόιδια με τη χρήση του ΤικΤοκ!

Το περίπου 75% είναι άσκοπα πράγματα όπως stories για να ξέρουμε ότι κάνουν οι διάσημοι , φωτογραφίες από τις δουλειές τους, και εικόνες από τις πολυτελείς  τους βίλες !

Το 10% είναι γεμάτο με διαφημίσεις . Άλλοτε για να διαφημίσουν ένα προϊόν και άλλοτε για να promoτάρουν ένα πρόγραμμα από το ραδιόφωνο ή την τηλεόραση!

Το 15% είναι συμβουλές για κανόνες ζωής ! Σε αυτό κλίμα συμμετέχει η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιώργος Μαυρίδης κ.α.

 

 

Τώρα θα με ρωτήσετε .. γιατί σε αυτό το άρθρο δεν ανέφερα το κοινωνικό μέσο Facebook?    Γιατί πλέον στο Facebook το 80+% είναι οι διαφημίσεις ! Και σίγουρα δεν αξίζει να παρακολουθείς μια εφαρμογή που έχει πολλές διαφημίσεις !!!

Visits: 473

Leave a Reply