Τα επιτραπέζια, από τότε που μπήκαν στη ζωή μας την κάνουν πιο ευχάριστη (γιατί διασκεδάζουμε ) και πιο ανταγωνιστική (γιατί θέλουμε να κερδίσουμε) !

 

Σήμερα θα δούμε πέντε επιτραπέζια ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

 

  • Monopoly

 

Αυτή η έκδοση της Monopoly καλωσορίζει στα πιόνια της τον Τυρρανόσαυρο Rex, το Λαστιχένιο Παπάκι και τον Πιγκουίνο. Επίλεξε το πιόνι σου, ρίξε το ζάρι και αγόρασε, πούλησε, ονειρέψου, κέρδισε! Υπάρχει μόνο ένας νικητής στη Monopoly! Θα είσαι εσύ;

Κατάλληλο για 2-6 παίκτες, ηλικίας 8+ ετών.

 

 

 

 

  • Dixit

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους. Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα αλλά και όλη την οικογένεια.

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 3-6 παίκτες, ηλικίας 8+. Μέση διάρκεια 30’. Ελληνική νέα έκδοση του παιχνιδιού με καινούργιο εξώφυλλο.

 

  • Βρες το, πες το!

 

Καταπληκτική σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών ευστροφίας, ευγλωττίας, αντίληψης και καλής παρέας, με 1600 και 800 θέματα αντίστοιχα. Περιέγραψε τη λέξη στην ομάδα σου, χωρίς να πεις τις απαγορευμένες λέξεις. Τα θέματα της παιδικής έκδοσης είναι ειδικά επιλεγμένα για τα παιδιά.

 

  • UNO ΚΑΡΤΕΣ

Το παιχνίδι ξεκινάει! Προσπαθήστε να ξεφορτωθείτε γρήγορα τις κάρτες ταιριάζοντας το χρώμα ή τον αριθμό!

Κατάλληλο για 2-10 παίκτες, 7+ ετών

 

 

 

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

 

 

Visits: 60

Leave a Reply