Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
  • Βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε 1-2 λεπτά να πάρει χρώμα. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Τοποθετούμε το ίδιο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά να σπάσουν τα αβγά.
  • Μεταφέρουμε τα αβγά στο τηγάνι, βάζουμε τα ψωμιά και αφήνουμε να ψηθεί η ομελέτα για 1 λεπτό.
  • Γυρνάμε από την άλλη πλευρά και προσθέτουμε την κέτσαπ, τη μαγιονέζα, το θυμάρι, τα τυριά και το ζαμπόν.
  • Κλείνουμε τις άκρες από την ομελέτα και κλείνουμε τα δύο ψωμιά για να γίνει σάντουιτς. Ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά να πάρει χρώμα.
  • Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές, μαγιονέζα, ρόκα και ντοματίνια.

Visits: 260

Leave a Reply