Με mail οι έλεγχοι των μαθητών, με τηλέφωνα και τηλεδιάσκεψη η ενημέρωση των γονιών για την πρόοδο των παιδιών τους

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ο τρόπος αποστολής της βαθμολογίας των μαθητών των δημοτικών σχολείων για το Α’ τετράμηνο του σχολικού έτους 2020-2021.

Οι Σύλλογοι των διδασκόντων θα συνεδριάζουν και θα φροντίζουν να παραλαμβάνουν οι γονείς τους ελέγχους προόδου των παιδιών τους για το Α’ τετράμηνο.

Η παραλαβή θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / mail.

Επίσης οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να τηλεφωνούν στους γονείς ή να συμμετέχουν σε τηλεδιάσκεψη με τους γονείς και τους κηδεμόνων ώστε να τους ενημερώνουν για την πρόοδο των παιδιών τους. Μόλις ανοίξουν τα σχολεία οι γονείς θα μπορούν να παραλάβουν τους ελέγχους προόδου και σε χαρτί μέσα σε φάκελο.

Συγκεκριμένα το ΦΕΚ αναφέρει:

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων, με απόφασή τους, προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου Α΄ τριμήνου στους γονείς/κηδεμόνες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι εκπαιδευτικοί της Α΄ και Β΄ τάξης ενημερώνουν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω τηλεδιάσκεψης τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδό τους.

Με την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων με φυσική παρουσία παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους μαθητές και στις μαθήτριες.

Δείτε ΕΔΩ το ΦΕΚ

Visits: 92

Leave a Reply