Οι σειρές είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μας! Σήμερα θα δούμε 10 Υπερδιασκεδαστικές Εφηβικές/Παιδικές Σειρές που αξίζει να δεις!

 

1)Oι φανταστικές ιστορίες της Lady Bug και του Cat Noir

Tumblr favorite, Miraculous Ladybug, is getting a feature-length movie - Polygon

Ήρθε ο καιρός για μία σύγχρονη σούπερ ηρωίδα!

Υποδεχθείτε την MIRACULOUS LADY BUG!

Μια ευρωπαία ηρωίδα αφιερωμένη για κορίτσια και όχι μόνο!

Η Μαρινέτ είναι μια έφηβη, που μοιάζει με όλα τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Λατρεύει τη μόδα, κατασκευάζει μόνη της τα δικά της αξεσουάρ, ακούει μουσική, βγαίνει με τις φίλες της.

Βλέπει πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής και λατρεύει να βοηθά τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά τους. Είναι γεμάτη ενέργεια, γλυκιά,  χαρούμενη, ευγενική αλλά κάπως αδέξια. Ο έρωτας της για τον γοητευτικό Αντριέν την κάνει να πετά στα σύννεφα, χωρίς όμως να τολμά να του μιλήσει για τα αισθήματά της !

Ο Άντριεν είναι ο γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία και μεγάλωσε με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του από μικρό παιδί. Το μόνο που επιθυμεί είναι μια φυσιολογική ζωή σαν όλους τους συνομήλικους του αλλά η επωνυμία του περιορίζει την  ελευθερία του.

Βρίσκει όμως τον τρόπο να την κερδίσει…

Στην πραγματικότητα όμως η Μαρινέτ απέχει πολύ από αυτό, που λέμε «συνηθισμένη έφηβη». Η  Μαρινέτ ζει διπλή ζωή καθώς τα βράδια είναι η υπερήρωας «Ladybug», που διαθέτει εκπληκτικές, ασυνήθιστες, μοναδικές δυνάμεις όπως τη δύναμη της τύχης!

Ως σούπερ ηρωίδα έχει μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα.

Έχει αυτοπεποίθηση, είναι δυναμική, αποφασιστική αλλά πάντα γενναιόδωρη. Αυτό που δεν ξέρει η Μαρινέτ είναι ότι και ο Άντριαν έχει επίσης μια μυστική ταυτότητα, τις νύχτες είναι ο «Cat Noir»!

Μη γνωρίζοντας ο ένας την πραγματική ταυτότητα του άλλου, η εξαιρετικά ανεξάρτητη Ladybug και ο γενναίος Cat Noir συναντούν ο ένας τον άλλον στις ξεχωριστές τους αποστολές, όταν εμφανίζεται το κακό, ενάντια στο έγκλημα στους σκοτεινούς δρόμους του Παρισιού…

Δράση, χιούμορ, ρομαντισμός σε μια παιδική σειρά, που θα λατρέψουν τα κορίτσια και θα εντυπωσιάσει τα αγόρια!

Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 120 χώρες!
Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

 

Δες το πρώτο κύκλο της σειράς ΔΩΡΕΑΝ εδώ!

Δες το δεύτερο κύκλο της σειράς ΔΩΡΕΑΝ εδώ!

Δες τον τρίτο κύκλο της σειράς ΔΩΡΕΑΝ εδώ!

 

2) Πράκτορας K.C. 

K.C. Undercover – Μυστική Πράκτορας Κέι-Σι (2015) online – Tenies-online.gr

Το KC Undercover είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά κωμωδίας που δημιουργήθηκε από την Corinne Marshall και προβλήθηκε στο Disney Channel από τις 18 Ιανουαρίου 2015 έως τις 2 Φεβρουαρίου 2018. Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Zendaya ως έφηβος με το όνομα KC που γίνεται κατάσκοπος. Πρωταγωνιστούν μαζί της  οι : Veronica Dunne, Kamil McFadden, Trinitee Stokes , Tammy Townsend και Kadeem Hardison . Στην σειρά της Ουάσιγκτον, η σειρά ακολουθεί την KC Cooper, μια μεγαλοφυΐα μαθηματικών γυμνασίου, η οποία προσλαμβάνεται από τους γονείς της αφού ανακαλύπτει ότι είναι κρυφά μυστικοί κατάσκοποι που εργάζονται για μια εταιρεία που ονομάζεται The Organization. Ο αδελφός της προσπαθεί να βοηθήσει επειδή αισθάνεται ότι έμεινε έξω και τελικά εντάχθηκε στην ομάδα και η επιθυμία του οδηγεί τη μητέρα και τον πατέρα του να αποκτήσουν ένα νέο παιδί ρομπότ. Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται στην KC και την οικογένειά της καθώς αντιμετωπίζουν κοινά οικογενειακά ζητήματα, ενώ εκτελούν επίσης αποστολές για να σώσουν τη χώρα, με μια επαναλαμβανόμενη ιστορία που συνεπάγεται την ανατροπή των σχεδίων εγκληματικής οργάνωσης.

Δες εδώ αποσπάσματα της σειράς ΔΩΡΕΑΝ!

 

3) Το Σπίτι της Ρέιβεν

 

ΟΙ ΒΙΟΝΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ | Novaguide.gr

Οι καλύτεροι φίλοι Raven και Chelsea, και οι δύο διαζευγμένες ανύπαντρες μητέρες, μεγαλώνουν τώρα τα παιδιά τους σε ένα διαμέρισμα μαζί στο Σικάγο. Το σπίτι τους είναι αναποδογυρισμένο όταν συνειδητοποιούν ότι ο γιος του Raven, Booker, κληρονόμησε τις ίδιες ψυχικές ικανότητες με τη μητέρα του.

 

4) Φινέας και Φερμπ

Ο Φινέας και ο Φερμπ τώρα και σε αυτοκόλλητα! - www.kidsgo.com.cy | KidsGo TeensGo ParentsGo

 

Για τα ετεροθαλή αδέλφια Φινέα και Φερμπ, κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια… πότε χτίζουν τρενάκι του τρόμου στην πίσω αυλή, πότε κάνουν σερφ σε παλιρροιακά κύματα στα προάστια, πότε ταξιδεύουν πίσω στα προϊστορικά χρόνια. Η έφηβη αδερφή τους η Κάντις πάντα προσπαθεί -και αποτυγχάνει- να τους πιάσει στα πράσα και να τους καρφώσει στην μαμά. Και άγνωστο σε όλους, το κατοικίδιο της οικογένειας-o Πέρι ο πλατύποδας- είναι στην πραγματικότητα o μυστικός Πράκτορας Πι που εργάζεται πυρετωδώς για να σώσει τον κόσμο από τον κακό Δρ Ντουφενσμίρτζ.

 

5) Μακριά από το Σπίτι

Bunk'd / Μακριά από το Σπίτι (2015) online ελληνικοί υπότιτλοι – Tenies-online.gr

Τα αδέλφια Emma, Ravi και Zuri Ross εγκαταλείπουν ξανά το υπερσύγχρονο ρετιρέ της Νέας Υόρκης για να επιστρέψουν στο στρατόπεδο Kikiwaka, ένα ρουστίκ καλοκαιρινό στρατόπεδο στο Maine, όπου οι γονείς τους συναντήθηκαν ως έφηβοι.

 

6) Μπιζάρντβαρκ

ΜΠΙΖΑΡΝΤΒΑΡΚ 3 | Novaguide.gr

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τις ζωές των 13χρονών ανερχόμενων μουσικών, Πέιτζ και Φράνκι, η οποίες γράφουν και ερμηνεύουν κωμικά τραγούδια για την καθημερινότητά τους.

 

7) Η απίθανη Χάρλεϋ

Η Απίθανη Χάρλεϊ (TV Series 2016-2018) — The Movie Database (TMDb)

Η Χάρλεϊ είναι μάγος της μηχανικής. Χρησιμοποιεί τις εφευρέσεις της για να τα βγάλει πέρα στη ζωή, όντας το μεσαίο παιδί σε μια μεγάλη εννιαμελή οικογένεια.

 

8)Power Rangers

POWER🦃RANGERS (@PowerRangers) | Twitter

Το Power Rangers είναι αμερικανικό franchise ψυχαγωγίας και προϊόντων που επικεντρώνεται στην τηλεοπτική σειρά υπερηρώων με το ίδιο όνομα, εμπνευσμένη από την tokusatsu ιαπωνική σειρά, Super Sentai, παραγωγής Toei Company. Ο πρώτος κύκλος της σειράς ξεκίνησε να προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox Kids στις 28 Αυγούστου του 1993 υπό τον τίτλο Mighty Morphin Power Rangers. Η Bandai κυκλοφόρησε φιγούρες δράσης και άλλα παιχνίδια, κάνοντας τους Power Rangers κομμάτι της ποπ κουλτούρας. Η Saban Entertainment ήταν ιδιοκτήτης της σειράς από την δημιουργία της το 1993 έως το 2002. Το 2002 έγινε η αγορά από την The Walt Disney Company μέχρι το 2010 που την ξαναγόρασε η Saban Entertainment. Το 2018 πουλήθηκε ξανά στην εταιρία Hasbro.

 

9) Dinofroz

Dinofroz - Wikipedia

Η σειρά απεικονίζει τις περιπέτειες του Τομ Κάρτερ, ενός 12χρονου αγοριού και των φίλων του οι οποίοι, αφού έπαιξαν ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, μεταφέρονται στο παρελθόν όπου μπορούν να μετατραπούν σε δεινόσαυρους χρησιμοποιώντας πέτρες που ονομάζονται Rockfroz. Προβλέπεται στους θρύλους ότι ο dinofroz θα έρθει για να σώσει τους ανθρώπους από τον ανελέητο κανόνα των δράκων . Ο Σαμάνος είναι ένας μάγος με τεράστιες μαγικές δυνάμεις που είναι μια σημαντική βοήθεια στον dinofroz στο ταξίδι τους για να καταστρέψει τον άρχοντα των δράκων Neceron στη διατήρηση του rockfroz. Το rockfroz είναι ένα μοναδικό κομμάτι βράχου που δίνει στους dinofroz ειδικές δυνάμεις για την καταπολέμηση των σκληρών στρατηγών του Neceron και των υφιστάμενων δράκων τους. Μια άλλη σημαντική βοήθεια για το dinofroz είναι ένα τεράστιο μαμούθ ονόμασε Nelsten της οποίας η οικογένεια σκοτώθηκε από τον Neceron σε μάχη με το χέρι. Ο πατέρας του Τομ είναι ένα άλλο σημαντικό άτομο που ταξιδεύει μπροστά από τους τέσσερις φίλους του στο χρόνο για να σώσει τον Τομ από τη σκληρή οργή του δράκου .

 

10)Αρχηγός από κούνια

Αρχηγός από Κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει Σεζόν 3 δείτε ολόκληρα επεισόδια μέσω online streaming

Ένα μωρό, που φοράει κοστούμι, γραβάτα, κρατάει χαρτοφύλακα και διοικεί πολυεθνικές δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο.

Για την οικογένεια Τέμπλετον είναι μια καθημερινότητα!

Δεν τίθεται βέβαια ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Το μωρό ήρθε ξαφνικά στη ζωή τους και την άλλαξε οριστικά και μέσα από αντίξοες συνθήκες έμαθε στον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Τιμ, ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.

O μικρός αρχηγός από κούνια έχει πλέον παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία Baby Corp, υπεύθυνη για την παραγωγή και την ευζωία των μωρών, αφού προτίμησε τελικά την οικογενειακή θαλπωρή κοντά στους Τέμπλετον και τον μεγάλο του αδελφό, Τιμ. Ωστόσο διατήρησε ένα πόστο προϊσταμένου μίας ομάδας υπεύθυνης για την περιοχή του, έχοντας πάντα σύμμαχο και σύμβουλο τον Τιμ, ο οποίος συνήθως είναι και η φωνή της λογικής. Της λογικής ενός μικρού παιδιού!

Οι προκλήσεις είναι πολλές. Αρχικά ο νέος διευθύνων σύμβουλος, ένα παχύσαρκο μωρό γερμανικής καταγωγής, αντιπαθεί τον αρχηγό από κούνια και ψάχνει συνεχώς αφορμή για να τον απολύσει.

Η μεγαλύτερη απειλή όμως ακούει στο όνομα Μπούτσι Κάλικο, ένας παρανοϊκός τύπος, που προωθεί την αγάπη προς τα γατάκια και όχι προς τα μωρά. Μέσα σε όλες αυτές τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο αρχηγός από κούνια καλείται να διατηρήσει μία ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την οικογενειακή ζωή, την σπουδαιότητα της οποίας του υπενθυμίζει συχνά ο μεγάλος του αδερφός, Τιμ…

Η σειρά «Boss Baby» ασχολείται με επίκαιρα θέματα, που αφορούν μικρούς και μεγάλους. Η νοοτροπία των πολυεθνικών επιχειρήσεων, η αγάπη για την οικογένεια, η συνέπεια, η φροντίδα αυτών που έχουν ανάγκη, η διαφορετικότητα των προσωπικοτήτων, η πρώτη αγάπη, η ομαλή είσοδος των παιδιών στην εφηβεία, είναι μόνο μερικά από τα θέματα, που πραγματεύεται η σειρά μέσα από τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες των χαριτωμένων αδελφών Τέμπλετον.  

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη ταινία, εμπνευσμένη από το εικονογραφημένο best seller της Μάρλα Φρέιζι.

Visits: 685

Leave a Reply