Το PlayStation 5 είναι πραγματικά δυσεύρετο παγκοσμίως, όμως νέες πληροφορίες για stock εντός των επόμενων μηνών δίνουν ελπίδες σε όσους θέλουν να το αγοράσουν. Ο λογαριασμός @Ps5Instant στο Twitter, ο οποίος μάλιστα είχε δώσει σωστές προβλέψεις για το re-stock πολλών καταστημάτων, μας έδωσε νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή, η Sony αναμένεται να στέλνει μέσο όρο 3 εκατομμύρια νέες κονσόλες PlayStation 5 παγκοσμίως κάθε μήνα, τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία ελπίζει να βάλει τέλος στα προβλήματα που έχουν οι καταναλωτές, ενώ ταυτόχρονα θέλει να εξυπηρετήσει πρώτα όσες προ-παραγγελίες πέρασαν στα συστήματα καταστημάτων αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν.

Μάλιστα, στο νήμα απαντήσεων του @Ps5Instant, ένας χρήστης φαίνεται να επικοινώνησε με κατάστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και επιβεβαιώθηκε το νέο stock στις 13 Ιανουαρίου, το οποίο βέβαια θα δοθεί σε όσους έχουν ήδη κάνει προ-παραγγελία το PlayStation 5. Ελπίζουμε βέβαια να δούμε περισσότερες κονσόλες και στην Ελληνική αγορά, αν και προς το παρόν δε μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

Πηγή

Visits: 31

Leave a Reply