Κάποιες ελληνικές σειρές είναι θησαυρός! Άλλες πάλι μας δείχνουν το δρόμο της κακής ποιότητας ! Σήμερα θα δούμε  10 Ελληνικές Σειρές που αξίζει να δεις!

 

  1. Στο Παρά Πέντε

Το λάθος στο Παρά Πέντε που κανείς δεν είδε! | Gossip-tv.gr

To Στο Παρά 5 είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από το Mega Channel τις τηλεοπτικές σεζόν 2005-2006 και 2006-2007. Σεναριογράφος της σειράς είναι o Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είχε και το ρόλο ενός εκ των πέντε πρωταγωνιστών. Η σειρά συνδυάζει το δράμα και τη κωμωδία κάτι που τη κάνει πολύ ξεχωριστή! 

 

 

 

 

2) Το Καφέ της Χαράς

Πρεμιέρα για το «Καφέ της Χαράς» 15 χρόνια μετά: Πώς σχολίασε το Twitter | Έθνος

Το καφέ της Χαράς είναι ο τίτλος ελληνικής κωμικής – αισθηματικής τηλεοπτικής σειράς που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Οι τρεις πρώτες σεζόν της σειράς προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006. Το remake της σειράς πραγματοποιήθηκε από τον Ιανουάριο του 2020 και συνεχίζεται ως και σήμερα! Το καλό σε αυτή τη σειρά είναι το εξαιρετικό σενάριο, το οποίο υπογράφει ο Χάρης Ρώμας.

 

 

 

3) Μουρμούρα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (6ος κύκλος) - Βικιπαίδεια

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι μια ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2013-2021. Είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas de Matrimonio» και στην Ελλάδα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Δε βρίσκεις ότι είναι πολύ ξεχωριστό να έχεις συντροφιά μια συναρπαστική κωμική σειρά?

 

 

 

 

4) Το σόι σου 

ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ

Το Σόι Σου είναι ελληνική κωμική οικογενειακή τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2014-2019, βασισμένη στην αμερικανική σειρά Your Family or Mine, η οποία με τη σειρά της είναι βασισμένη στην ισραηλινή σειρά Sabri Maranan. Στην Ελλάδα, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ στην Κύπρο από τον Alpha Κύπρου. Πιστεύω πως είναι εξαιρετική διότι, είναι πολύ ωραίο και φανταστικό να έχεις ένα τηλεοπτικό σόι γεμάτο μπελάδες και καυγάδες!

 

 

 

 

 

 

Visits: 134

Leave a Reply