10 Μυστικές Ταινίες Της Disney Που Ποτέ Δεν Κυκλοφόρησαν! Γνωρίζατε ότι υπάρχουν ταινίες της Disney που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ; Στην πραγματικότητα, αυτές οι ταινίες είναι ξεχασμένες! Μάθετε λοιπόν, τις 11 άγνωστες ταινίες της Disney, που δεν είχαν ποτέ την τιμή να προβληθούν σε κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά ούτε καν σε DVD! 

 

1. Newt

Θυμάστε το 2008 μια διαφήμιση της Pixar για μια ταινία με όνομα Newt; Η ταινία είχε πρωταγωνιστές δύο μικρές σαύρες που ήταν στα πρόθυρα εξαφάνισης και συναντήθηκαν για να σώσουν το είδος τους. Δυστυχώς, η Disney αποφάσισε τη τελευταία στιγμή να αποσύρει την ταινία.

2. The Gremlins

O Walt Disney ήθελε να φτιάξει μια ταινία κινουμένων σχεδίων που να βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Roald Dahl, πίσω τη δεκαετία του ’40. Ωστόσο, τα σχέδια ακυρώθηκαν ξαφνικά και μυστηριωδώς. Αυτό που έχει διασωθεί μέχρι σήμερα είναι μερικά βιβλία της ταινίας, που αξίζουν μεγάλα ποσά σήμερα.

 

3. The Rainbow Road To Oz

Ο Walt Disney ήθελε απεγνωσμένα τα δικαιώματα για να κάνει μια ταινία του Μάγου του Οζ τη δεκαετία του 1930, αλλά δε τα κατάφερνε. Πέτυχε όμως να αποκτήσει τα δικαιώματα στα άλλα μυθιστορήματα της σειράς βιβλίων, και έτσι έγινε η ταινία The Rainbow Road To Oz was made. Η ταινία όμως ποτέ δεν κυκλοφόρησε, παρά το γεγονός ότι διαφημίστηκε στη τηλεόραση.

 

4. My Peoples

Ταινία του 2003, όπου θα πρωταγωνιστούσε η Dolly Parton και η Lily Tomlin, με θέμα ένα φάντασμα και τρία παιδιά που θα ένωναν ένα ζευγάρι. Δυστυχώς, αποφασίστηκε ότι η ταινία Chicken Little ήταν πιο σημαντική.

 

5. Don Quixote

Η Disney προσπαθεί να κάνει μια ταινία του κλασικού μυθιστορήματος του Θερβάντες, Δον Κιχώτη, από τη δεκαετία του 1940. Ωστόσο, μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι το 2017 ο Johnny Depp θα συμμετέχει στη παραγωγή αυτής της πολυπόθητης ταινίας.

 

6. Hiawatha

Στα σκαριά βρισκόταν τα σχέδια να γίνει η ταινία μικρού μήκους “Little Hiawatha” της Disney. Ωστόσο, αυτά τα σχέδια έμειναν στην άκρη, καθώς ο Walt Disney αποφάσισε να επικεντρωθεί στη Σταχτοπούτα και τον Πίτερ Παν.

7. Musicana

Η συνέχεια στη ταινία Fantasia υποτίθεται θα συμπεριλάμβανε περισσότερα είδη μουσικής, όπως η τζαζ. Ωστόσο, η ταινία πάγωσε, και στη θέση της έγινε η ταινία Mickey’s Christmas Carol.

8. Yellow Submarine

Ο σκηνοθέτης Robert Zemeckis ήταν πρόθυμος να σκηνοθετήσει αυτή την ταινία των Beatles σε 3D, αλλά την τελευταία στιγμή αποσύρθηκε με την δικαιολογία ότι είναι κακή ιδέα.

9. Fraidy Cat

Αυτή η ταινία θα είχε ως θέμα μια τροφαντή σπιτική γάτα που θα έμπλεκε σε καταστάσεις, τύπου ταινιών θρίλερ του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Η απόφαση να ακυρωθεί η ταινία οδήγησε τους σκιτσογράφους να παραιτηθούν! Οι περισσότεροι ωστόσο επέστρεψαν.

10. Chanticleer

Η πλοκή εξελίσσεται σε ένα κοτέτσι, όπου ο κόκκορας πιστεύει ότι ο ήλιος ανατέλλει χάρη στο κακάρισμά του. Ακούγεται αστείο σωστά; Δυστυχώς, τα σχέδια ακυρώθηκαν, όταν ο Disney ήταν πολύ απασχολημένος με τα εγκαίνια της Disneyland.

11. Where The Wild Things Are

Η Disney θα έκανε μια έκδοση κινουμένων σχεδίων του αγαπημένου παιδικού βιβλίου της συγγραφέα Maurice Sendak. Ωστόσο, η Disney ποτέ δεν υλοποίησε τα σχέδιά της, μέχρι που το 2009 η Warner Bros κυκλοφόρησε τη ταινία.

 

Και τώρα ας παρακολουθήσουμε ένα βίντεο σχετικό με το θέμα που δημιουργήθηκε από το κανάλι Neverlander στο YouTube.

 

Visits: 212

Leave a Reply