Πολλοί παίκτες δεν κατάφεραν να κερδίσουν τα ριάλιτι σόου μουσικής που συμμετείχαν. Παρόλα αυτά, αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν καριέρα στο χώρο της μουσικής, διαγράφοντας μία πορεία που πολλοί θα ζήλευαν.

Νίνο: Συμμετείχε στο Fame Story 1 του ANT1, τη σεζόν 2002 – 2003. Διαγωνίστηκε, όμως δεν κατάφερε καν να φτάσει στον τελικό. Νικητής ήταν ο Νότης Χριστοδούλου. Παρόλα αυτά, όμως, ο Νίκο έκανε καριέρα.

Θάνος Πετρέλης:
Στον ίδιο κύκλο του Fame Story διαγωνίστηκε και ο Θάνος Πετρέλης, που έφτασε στον τελικό, αλλά δεν τα κατάφερε. Είχε όμως θέση στη δισκογραφία και για χρόνια τραγουδούσε τη μία επιτυχία πίσω από την άλλη.

Ραλλία Χρηστίδου: Στο Fame Story 2, η Ραλλία αναμετρήθηκε με την Καλομοίρα, αλλά έχασε. Παρόλα αυτά δεν έχασε την ευκαιρία της να κάνει δισκογραφία.

 

Τάμτα: Η Τάμτα δεν κέρδισε το Super Idol του 2004, αλλά είχε μια θαυμάσια καριέρα στην πορεία της ζωής της.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκίνησε από το Fame Story 3 τη σεζόν 2004 – 2005. Μπορεί να αποχώρησε νωρίς, αλλά σήμερα φιγουράρει ανάμεσα στα πρώτα ονόματα των λαϊκών τραγουδιστών της Ελλάδας.

 

Κώστας Μαρτάκης: Πήρε μέρος στο Dream Show του 2006, αλλά δεν κέρδισε τον τίτλο του νικητή. Παρόλα αυτά έκανε καριέρα στο τραγούδι.

Ήβη Αδάμου: Μπορεί να μην κέρδισε στο X-Factor 2, αλλά κατάφερε να κάνει καριέρα και να τραγουδήσει και στη Eurovision.

 

Πηγή

Visits: 370

Leave a Reply