Κουίζ και ιδέες

Γειά σας! Λοιπόν θα σας προτείνω μερικά πράγματα. Σας προτείνω να κοιτάξετε το μπλογκ της Ελένης Τζίμας και να μπείτε ή να ακολουθήσετε την World news. Μετά ανεβάζω μερικά κουίζ:

Επίσης μπορείτε να μπείτε στην κυψέλη αυτή! https://e-me.edu.gr/groups/ANDRIANI-XALIDAZ

Κάντε αίτημα στον υπεύθυνο και ζητήσετε του να σας βάλει! Είναι τέλεια και σαν το αληθινό Χόγκουαρτς!

27/4/2021

Εφημερίδα και Σκοπός.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί γράφω δυο εφημερίδες; (1.εδώ, 2.world news) Λοιπόν όταν άρχισα αυτήν την εφημερίδα δεν είχε και πολύ....επιτυχία. Μα αργότερα πρόοδευσε και δεν ξέρω και δεν θέλω να την σταματήσω! Επίσης αν θέλετε κάποιο μπλόκ για να χαλαρώσετε παίζοντας κουίζ και διαβάζοντας αποκλιστικά άρθρα μπείτε στο μπλόκ της αδερφής μου! (https://blogs.e-me.edu.gr/a595316/) Βέβαια μπορείτε να διαβάσετε και την εφήμερίδα που γράφω εδώ!

Ο Ελευθερός μας χρόνος.

Καλημέρα και σήμερα! Αυτό το άρθρο είναι αφοσιώμενο στον.....ελεύθερο μας χρόνο! Παρακάτω προτείνω μερικές ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε!

Βιβλία: Το αστέρι του Βορρά, ταξίδι στο κέντρο της γής, η καλύβα του μπαρμπά-θωμά, ένα παιδί μετράει τα άστρα, το ψέμα

Μπλογκ&Εφημερίδες: a595316 (e-me.edu.gr) ,θα σας έστελνα και την εφημερίδα μου μα δεν έχουμε διμοσιεύσει κάτι ακόμα, το δουλεύουμε, τελος πάντων την στέλνω για να εγγραφείτε: Ιστοσελίδα

Κυψέλες: (ψάξτε) World news, Our big team, Supergirl, Άγρια Ζώα

Εφαρμογές: Scrach, Sketchpad - Draw, Create, Share! , horse riding tales

Αν έχετε να προτείνετε και άλλα πράγματα τότε γράψτε το στα σχόλια!!! Αντίο!

Και επίσης πείτε μου στα σχόλια ποιά εικόνα προτιμάτε για μπάκράουντ!

1.

2.

Την 1 ή την 2;

Επανάληψη.

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε μια επανάληψη για πρώτη τότε διαβάστε το άρθρο. Λοιπόν πάτε στην αναζήτηση κυψέλνων (όπως πάμε στις κυψέλες έχει έναν φακό) και πατήστε δίπλα απο την αναζήτηση "Κατάλογος δημόσιων κυψελών" και θα σας έχει μια κυψέλη για δασκάλους πρώτης! Αν μπείτε μέσα εκείνοι ανεβάζουν πολλά ωραία κουιζ για επανάληψη και έτσι μπορείτε να κάνετε τα κουιζ!!!

 

Αν έχετε κάποιου είδος νές γράψτε τα στα σχόλια!

Σας έλείψα;

Γειά σας! Σας έλειψα; (αν κανείς φυσικά παρακολουθεί το μπλόκ!) Ξέρω ότι έχω να γράψω λίγο καιρό! Συγνώμη για αυτό απλά άρχισα να γράφω εφημερίδα και δουλεύουμε ακόμα το πρωτοσέλιδο! Αν θέλετε θα σας στείλω τον σύνδεσμο! Λοιπόν ας αρχίσω να γράφω...

14 Μαϊου.

Πολλοί άνθρωποί ανυπομονούν για την εξής ημερομηνία: 14 Μαϊου. Γιατί όμως; Θα σας πώ. Επείδη τότε θα ανοίξουν οι δρόμοι χωρίς δευτερή σκέψη, θα ανοίξουν! Βέβαια θα είναι μετά το Πάσχα μα και πάλι θα ανοιξούν μετά απο τόσο καιρό! Μήπως θέλετε να επυβραδύνουμε αυτή την ημερονηνία; Φυσικά και θέλετε. Ξέρω περιμένετε να σας πώ κια εγώ ''Μείνετε ασφαλείς και προστατευστε τους γύρω σας'' Αλλά φένεται πως αυτό δεν έχει κανένα αποτέλεσμα! Οπότε γιατί δεν προστατεύει καθένας τον εαυτό του;;; Έτσι θα μείνουμε όλοι ασφαλείς και μπορεί οι δρόμοι να ανοίξουν λίγο νωρίτερα, δεν το θέλετε αυτό; Γράψτε στα σχόλια την γνώμη σας και ερωτήσεις!

Κουίζ:">

Κουίζ:">

Επίσης ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Να κάτι για το Πάσχα:Free games easter

Όποιος θέλει να του στείλω μαθητικά κουίζ και άλλα που τα βρίσκω ή τα φτιάχνω να το γράψει στα σχόλια!

ΞΑΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!

Μείνετε ξανά ενημερώμένοι με την εφημερίδα μας!

 

ΔΗΜΟΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ!

Ξέρετε τι σημαίνει δημομετακινησεις; Αν να τότε οκ, μα αν όχι συνεχίζεται να διαβάζετε το παρακάτω άρθρο! Λοιπόν δημομετακινήσεις σημαίνει να μετακινήσε απο τον έναν δήμο στον άλλον ( στο δικό σου νομό φυσικά! ). Αφότου ήρθε ο κοροναίος και λιγό αργότερα έκλεισαν οι δρόμοι. Δεν μπορούσες να πάς απο Δήμο σε Δήμο ή απο Νομό σε Νομό... Όμως οι δημομετακινήσεις ξεκίνησαν! Απίστευτη είδηση! Περιμένουμε το Πάσχα να ανοίξουν τώρα και οι νομομετακινήσεις!

ΝΕΟ ..... ΓΙΑ ΤΑ ΙΩΝΙΝΝΑ....

Αν ζείτε στα Ιωάνιννα αυτό το άρθρο είναι σημαντικότερο για σας. Αλλά όλοι μπορούν να το διαβάσουν! Έχετε πάει ποτέ στην παιδική χαρά μας στο Γεροκομείο; Αν ναί τότε θα ξέρετε ..... σε πόσο κακή κατάσταση ήταν! Μα τώρα μιαλάμε για το παρόν! Ο δήμος μας την έβαψε και την ανακάινησε! Όποις θέλει μπορεί να πάει! Φένεται σαν μια συνιθησμένη παιδικά χαρά, μα στην πραγματικότητα είναι μαγική!

 

ΚΟΥΙΖ:">

ΙΔΕΑ: Μπορείτε να φτιάξετε πασχαλινά αυγά ή να γράψετε ένα άρθρο στα σχόλια ώστε να το εγκρίνω και να το κάνω και κανονικό στο μπλόγκ! Βέβαια θα πώ (αν θέλετε) ότι ήταν απι εσάς!

Κακά νέα!

Λυπάμαι! Πήρα πιο πολλές πληροφορίες για το προηγούμενο άρθρο και έμαθα ότι τελικά οι δρόμοι όπως και τα σχολία ανοίγουν το Πάσχα! Θα σας παρακαλούσα να μπείτε στην νέα μου κυψέλη την' Quizzilland!!!'! Ευχαριστώ! Επίσης μπορείτε να μπείτε στην κυψέλη 'Flash' και στην κυψέλη 'Julie and the phantoms'.!.!.!

">

Γειά σε όλους! Σκέφτηκα ότι μάλλον  σκέφτεστε ότι καθηστερώ για τα Κόμικ! Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχω ακόμα σκεφτεί κάτι! Όμως σας περιμένει η εφημερίδα! Δείτε παρακάτω: 

ΑΝΟΙΞΑΝ -ΣΧΕΔΟΝ- ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Όπως λέει και ο τίτλος, οι δρόμοι άνοιξαν σχεδον ξανά! Τα σαββατοκύριακα μάλλον η κυβέρνηση θα μας αφήνει να μετακινούμαστε! Μην πιστέψετε εντελώς τα λόγια μου, επειδή μπορεί  να κάνω και λάθος!!! Μένουμε ασφαλείς!!!!! ( καλύτερη ενημέρωση στο επόμενο άρθρο )!

ΚΟΥΙΖ: ">

Πως να φτιάξεις μια κυψέλη!

Γειά παιδιά! Σήμερα θα παραλήψουμε την εφημερίδα μα θα κάνουμε κάτι καλύτερο! Θα σας δείξω πως να φτιάξετε μια κυψέλη!

  1. Άπο την αρχική παμε στις κυψέλες!
  2. Πάτα πάνω πάνω Νέα+
  3. Συμπλήρωσε όνομα, φόντο, περιγραφή και ετικέτες!
  4. Αποδέξου τους όρους χρήσης!
  5. Στο αναγνωριστικό επιτρέπονται μόνο αγγλικά και παύλες! π.χ. stamoulis-zoum-3
  6. Δημιούργησε την κυψέλη!
  7. Απο τα μέλη προσκάλεσε μέλη!
  8. Ανέβασε πράγματα!

Αυτό ήταν!

Γατάκια

Παιδιά ένα απο τα πιο αξιαγάπητα ζώα είναι τα γατάκια! Και αποφάσισσα να αφιερώσω αυτη τη μέρα σε αυτά! Για αυτό θα ανεβάσω ενα κουιζ με σχέση κάτι γλυκουλικα γατάκια! Πάμε για εφημερίδα!!!!

Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑΙ!

Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για τη μέρα του ΝΑΙ που έτυχε να είναι σήμερα! Σε αυτή τη μέρα οι γονείς λένε ναι σε οτι τους ζητήσουν τα παιδιά τους. Βέβαια υπάρχουν και κανόνες! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη μέρα του ΝΑΙ στο netfilx!

YES DAY - Bing images

KOYIZ: