Ποιο χρώμα ταιριάζει με το ζώδιο μου ?

Υπάρχουν χρώματα που μας αρέσουν και άλλα που… δεν τα πάμε. Πέρα όμως από τα θέματα αισθητικής, το κάθε χρώμα είναι μια ακτινοβολία, μια δόνηση που μπορεί να εναρμονίζεται ή και όχι με τον καθένα μας. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία λοιπόν, το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χρώματα που του ταιριάζουν, και που θα τα δεις παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ: Κανένα χρώμα δεν εναρμονίζεται καλύτερα με την ενέργεια του Κριού όσο το κόκκινο.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ροζ ταιριάζει στον Ταύρο, που αναζητά τον έρωτα και την τρυφερότητα, αλλά και την ευτυχία μέσα από την οικογενειακή ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το χρώμα που συνδέεται με τον Δίδυμο είναι το κίτρινο, που ταυτίζεται και με τον κυβερνήτη του, τον Ερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για τον Καρκίνο, το παιδί της Σελήνης, το πιο ταιριαστό χρ'ωμα είναι το λευκό που δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης και συμφιλίωσης.

ΛΕΩΝ: Στον Λέοντα ταιριάζει το βαθύ πορτοκαλί . Το πορτοκαλί βοηθά να αφυπνιστούν τα χαρίσματα που έχει κανείς σε λανθάνουσα κατάσταση, αλλά και φέρνει ψυχική θαλπωρή και αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το χρώμα του Παρθένου είναι  το καφέ, που συμβολίζει  τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και την ήρεμη δύναμη.

ΖΥΓΟΣ: Για τον Ζυγό το  ανοιχτού πράσινο, είναι αντιπροσωπευτικό  της γαλήνιας προδιάθεσης που θέλει να έχει απέναντι στα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το βαθύ κόκκινο του αίματος  είναι  χρώμα  που συνδέεται με τον Σκορπιό. Έχει  αποχρώση λιγότερο κραυγαλέα από το καθαρό κόκκινο, αλλά εκπέμπεί ζωτικότητα και θέρμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σκούρες αποχρώσεις του  μπλε-μοβ ταιριάζει με την επιθυμία του Τοξότη να φτάνει στο βάθος των πραγμάτων και να αναζητεί απαντήσεις ακόμα και για τα υπαρξιακά και μεταφυσικά μυστήρια της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον Αιγόκερω που, όπως ο κυβερνήτης του ο Κρόνος περιβάλλεται από τα δαχτυλίδια του, έτσι κι εκείνος θέλει να περιβάλλεται από εξασφαλίσεις και βεβαιότητες, το χρώμα που του  ταιριάζεί είναι το μαύρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι διάφορες αποχρώσεις του τιρκουαζ  ο ίδιες που έχει και ο πλανήτης κυβερνήτης του, ο Ουρανός, ταιριάζουν στον Υδροχόο. Το τιρκουάζ, που δείχνει την επιθυμία για ειρήνη και τάξη στον κόσμο.

ΙΧΘΕΙΣ: Το χρώμα της βαθιάς θάλασσας, που συμβολίζει  το «χάσιμο» στην αρχέγονη μήτρα της ζωής, είναι εκείνο που εναρμονίζει  με τον Ιχθύ: το λουλακί .

Αν αυτό το άρθρο σου άρεσε πες το στα σχόλια για να κάνω κάτι αντοίστοιχο ξανά!

Leave a Reply