Το ζώδιο σου έχει …. και λουλούδι !

Σύμφωνα με τη floral astrology ένα συγκεκριμένο λουλούδι αντιστοιχεί στην περίοδο κατά την οποία γεννηθήκαμε.

 1. Ταύρος - Παπαρούνα «Παρέχω ομορφιά στις αισθήσεις σου»Εάν είσαι παπαρούνα, αγαπάς τα πιο φίνα πράγματα στη ζωή και σου αρέσει να τα μοιράζεσαι με άλλους ανθρώπους.
 2. Δίδυμοι - Λεβάντα «Η όμορφη επέκταση μου θα σε εμπνεύσει»Αν ανήκεις στο ζώδιο-λουλούδι της λεβάντας, σου αρέσει να" πασπαλίζεις" το τοπίο σου με όμορφες ιδέες.
 3. Καρκίνος - Άκανθος, η απαλή «Χρησιμοποίησε τα πέταλα μου για να επουλωθείς»Η ευαισθησία είναι το σύνθημα για το ζώδιο-λουλούδι της άκανθας. Είσαι οξυδερκής και έχεις υψηλή διαίσθηση όσον αφορά θέματα καρδιάς, καθώς και κατανόησης του περιβάλλοντος σου.
 4. Λέων - Ηλίανθος «Εγώ θα φωτίζω το σκοτάδι σου»Εάν ανήκεις στην κατηγορία του ηλίανθου-το λουλούδι-που κοιτάζει τον Ήλιο- είσαι μια ζεστή και ανοιχτή καρδιά, με ηγετικές τάσεις.
 5. Παρθένος - Καμπανούλα «Σου φέρνω σαφήνεια»Το λουλούδι καμπανούλα, σε "χρωματίζει" με τις ιδιότητες της σαφήνειας και του στοχασμού.
 6. Ζυγός - Τριαντάφυλλο «Θα σε βοηθήσω να βρεις την ισορροπία στην ομορφιά μου»Έχεις μια μοναδική ικανότητα να δεις το κρυμμένο νόημα σε πράγματα και να εκθέσεις τις αποδείξεις για αυτό που είναι.
 7. Σκορπιός - Χρυσάνθεμο «Τα μυστήρια μου πάντα ξετυλίγονται» Έχεις πολλά επίπεδα προσωπικότητας και ακριβώς μόλις κάποιος νομίζει ότι σε έχει ψυχαναλύσει, θα πεταχτεί έξω ένα άλλο άνθος έκπληξη. Σου αρέσει η σαφήνεια και η ειλικρίνεια σε όλα τα πράγματα.
 8. Αιγόκερως - Γαρύφαλλο «Η απλότητα είναι το μόνο έπαθλο» Έχεις το χάρισμα να είσαι όμορφα έμπειρος στο να βάλεις τα πράγματα σε τάξη και οργάνωση.
 9. Τοξότης - Νάρκισσος «Απόδρασε στο ονειρικό βάθος μου» Κάτω από αυτήν την κατηγορία, προικίζεσαι με τη δυνατότητα να ασκείς πολύ μεγάλη επιρροή και να μοιράζεσαι φιλοσοφικές ιδέες με τους άλλους.
 10. Υδροχόος -Ορχιδέα «Η αποτελεσματικότητά μου βασίζεται στη μοναδικότητά μου» Κάτω από το ζωδιακό σύμβολο-λουλούδι της ορχιδέας, είσαι φύση περίεργη και εφευρετική.
 11. Ιχθύες - Νούφαρο «Οι ρίζες μου αγγίζουν την αόρατη γνώση» Το νερό περνά μέσα κυρίως από το δικό σου λουλούδι-ζώδιο και αυτό επιτείνει τις διαισθητικές ικανότητες σου.
 12. Κριός - Τουλίπα '' Οι τουλίπες θεωρούνται σύμβολο της απόλυτης αγάπης, κάτι που ταιριάζει στην σφοδρότητα των εντόνων συναισθημάτων ενός Κριού.''

Αυτό το άρθρο ελπίζω να ήταν ενδοιαφέρον και να σου άρεσε !

 

Leave a Reply