Καλοκάιρι...Κλασικά, θα κάνουμε μια ωραία έφοδο στο βιβλιοπωλείο για να προμηθευτούμε βιβλία για τις διακοπές!Ναι, ναι, θα πάρουμε μια στοίβα βιβλία και θα ξεχειλίσουμε την βιβλιοθήκη μας, θα καθόμαστε τα μεσημέρια να τα διαβάζουμε στην ξαπλώστρα μας στο κρεβάτι , στο στρώμα διαβάσματος μας μέσα στην λέσχη βιβλίου μας!Ωραία όλα αυτά, αλλά μήπως υπάρχουν κάποια βασικά αξεσουάρ που πρέπει να συνοδεύσουμε τα βιβλία μας;Μήπως ήρθε η ώρα να φρεσκάρουμε τα  παλιά μας αξεσουάρ;Αυτά τα αξεσουάρ που ακολουθούν είναι τα TOP και σχεδόν όλα τα χρησιμοποιώ κι εγώ κι με έχουν βοηθήσει πολύ!

1.Σελιδοδείκτης

Σελιδοδείκτης...Μα φυσικά, ένας όμορφος ευχάριστος και στιλάτος σελιδοδείκτης για να μην χάνουμε την σελίδα!Μπορείτε να τον αγοράσετε φυσικά, αλλά μπορείτε να τον φτιάξετε και μόνοι σας!Τι θα λέγατε για 3 υπέροχες ιδέες για σελιδοδείκτες;Έφτασαν και μπορείτε να τις βρείτε εδώ!

2.Λαμπάκι

Λαμπάκι...Μα φυσικά!Ένα λαμπάκι για να διαβάζεις το βιβλίο σου ενώ όλοι οι άλλοι κοιμούνται!Γνωστό το κόλπο, εγώ το κρύβω κάτω από το μαξιλάρι μου και όποτε με αναγκάζουν να κλείσω το φως, το ανοίγω και διαβάζω για λίγο (φυσικά αυτό δεν συμβαίνει συχνα)...Υπάρχουν πολλά λαμπάκια σε διάφορα σχήματα και χρώματα για να διαλέξετε!Το δικό μου λαμπάκι είναι αυτό, να σας συστήσω τον κύριο Φωτεινάκη που του αρέσει η μουσική και βοηθάει το αρκουδάκι να διαβάσει :

3.Τσάντα για το βιβλίο

Τσάντα για το βιβλίο...Μα φυσικά!Μια υφασμάτινη τσάντα με ωραίο χρώμα και όμορφο σχέδιο, για να μεταφέρεις το βιβλίο σου όταν πας π.χ. ταξίδι με τρένο ή όταν έχεις μια επίσκεψη στον γιατρό!

Μπορείτε να τις δείτε στην ιστοσελίδα του Public

4.Πλαστική αδιάβροχη θήκη

Αδιάβροχη θήκη...Μα φυσικά!Μια πλαστική θήκη για να βάζεις μέσα το βιβλίο σου όταν πας στην παραλία ή στην πισίνα, και να μην βραχεί από τις πετσέτες τα μαγιό κι όλα αυτά!Πολύ χρήσιμο, πρέπει να το αγοράσετε!Εγώ την πήρα στις διακοπές έτσι για πλάκα, και τώρα, πραγματικά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτήν!

https://blogs.sch.gr/a631151/files/2020/08/%CE%91%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B7-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B72-.png

 

Αυτά ήταν τα αξεσουάρ, ελπίζω να σας άρεσαν και να σας βοήθησαν όλα όπως βοήθησαν κι εμένα!περιμένω τα σχόλια σας και τις ιδέες σας για ακόμη περισσότερα αξεσουάρ βιβλίων!

 

4 Replies to “Τα καλύτερα αξεσουάρ για να συνοδέψεις το βιβλίο σου!”

 1. πολύ χρήσιμα!κι εγώ έχω τον σελιδοδείκτη και μία τσάντα!

 2. Εγώ δεν έχω κανένα αξεσουάρ εχτός από τον σελιδοδείχτη.
  Και εμένα καμοιά φορά μου λένε να κλείσω το φως. Μόλις τους παρακαλέσω να κάτσω άλλο λίγο με ένα φακό, με αφήνουν. Στις 12:00 η ώρα, και η μαμά έρχετε να με τσεκάρει, με βλέπει να διαβάζω και λέει:
  -Μα καλά, ακόμη διαβάζεις? Πέσε αμέσως για ύπνο
  Και εγώ, σαν βιβλιοφάγος τι λέω:
  -Μαμά, πλιζ, να διαβάσω το κεφάλαιο?
  χαχαχα!
  Τέλος πάντων, ακόμη και καθυστερημένα, Τέλιο άρθρο!

 3. Τέλεια αυτά τα αξεσουάρ!!!!! Εγώ βέβαια δεν έχω κανένα, εκτός από τον σελιδοδείκτη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *