Ζωγραφική kawaii!!!🧁🧁🧁

Coucou!!! Τι κάνετε; Το coucou σημαίνει γεια στα γαλλικά! Η ζωγραφική kawaii (καβάι) είναι μία Ιαπωνική τέχνη ζωγραφικής στην οποία ζωγραφίζεις αντικείμενα με γλυκά πρόσωπα. Σε αυτό το άρθρο θα ζωγραφίσουμε 2 διαφορετικά kawaii cupcake. Το πρώτο το έχω ζωγραφίσει και βγήκε πολύ ωραίο, το δεύτερο όχι ακόμα! Επειδή να σας τα εξηγήσω με λόγια θα μου πάρει πολύ και μπορεί να μην τα καταλάβετε θα σας δώσω τα ling για να τα ζωγραφίσετε!!!
Πρώτο cupcake:
https://www.youtube.com/watch?v=uWjQsqtmp7c&t=4s
Δεύτερο cupcake:
https://www.youtube.com/watch?v=jeAHXrkUzyY&t=15s
Αντίο τα λέμε στο επόμενο άρθρο!!! Φιλιά!!!💋💋💋💋 Σας παρακαλώ ζωγραφίστε τα και γενικά κάνετε τις ιδέες μου γιατί αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!!!💋💋💋😀😀😀😁😁😁😃😃😃😄😄😄🧁🧁🧁
Επειδή τα ling δεν ανοίγουν, εκεί που τώρα λέει
https://blogs.e-me.edu.gr/a707959/ θα το σβήσετε και θα κάνετε αντιγραφή το ling, θα το κάνετε επικόλληση, θα πατήσετε enter και θα σας πάει στο βίντεο.

Ανακύκλωσε λαχανικά και κάνε μεταφυτεύσεις!!!🥗🌱🍆

Ανακύκλωση 
Γεια !!! Το ήξερες Όπως φαίνεται κοτσάνια ή διακριτικά που πετάμε εγκατάσταση ετοιμάζουμε το φαγητό να να ξαναχρησιμοποιηθούν και ταίλικες να ξαναμεγαλώσαν;

Μαρούλι
1 Βάλε το κοτσάνι του μαρουλιού με το ζήτημα που εμφανίζει βυθισμό στο χρόνομα προς τα διάφορα σ'ένα μπολ με κάθε γυναίκα.
2 Άφησε το μπολ εφαρμό σ'ένα παράθυρο, για να το διάπειρο ο ήλιος εμφάνιση. Άλλαζε το παιδί κάθε δυο μέρες και θα δες Όπως το μαρούλι έξοδος καινούρια.
3 Επισήματα κατά την εφαρμογή απαιτούν τα διαθέσιμα να είναι διάφορα μεγάλα. Μπούν να τα κόψεις και να τα φας.
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Βάλε διακρίσεις κρεμμυδάκια να σταθούν όρθια με το καθιστικό για τα παιχνίδια σ'ένα βάζο γεμάτο νερό.Κόβ τα τανανανατο όριο τα ταάζάζεσαι. Θα ξαναμεγαλώσουν σε μερικές μέρες.
Μεταφύτευση
Μεταφυτεύοντάς τα, μπορείς να κάνεις έναν βασιλικό ή μια μέντα πολλά φυτά. Για κάθε νέο φυτό θα χρειαστεί να ακολουθείς τα παρακάτω βήματα.
Βήμα πρώτο
Κόψε έναν μίσχο με φυλλαράκια από το φυτό. Κόψε μερικά φυλλαράκια ώστε η βάση του μίσχου να είναι ελεύθερη.
Βήμα δεύτερο 
Βύθισε τον μίσχο σε ένα βαζάκι ή σε ένα ποτήρι με νερό. Άφησέ το κοντά σ'ένα παράθυρο για να το βλέπει ο ήλιος. Περίμενε να βγάλει ρίζες.
Βήμα τρίτο
Όταν οι ρίζες γίνουν περίπου 7εκ., γέμισε ένα μικρό γλαστράκι με χώμα. Κάνε μια τρύπα με το δάχτυλό σου και φύτεψε το φυτό.
Αυτό ήταν! Πολύ απλό ε; Γράψτε μου στα σχόλια αν σας άρεσε και ελπίζω να δοκιμάσω τα ιδέες μου !!! Τα λέμε διαμα !!! 🥦🥬🥒🥑🍐🍏🍈🥝🍆🥕 

Τι συμβαίνει στο περιβάλλον;🌲🌳

Hello!!! Tι κάνετε; Μάλλον καταλάβατε την μία θεματολογία<<περιβάλλον>>.Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι σοβαρά πολύ σοβαρά. Τα προβλήματα που έχει ο πλανήτης είναι πολλά, αλλά, όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για να λυθούν. Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για ένα από  αυτά προβλήματα και σε επόμενα άρθρα θα σας μιλήσω για τις λύσεις τους στις οποίες μπορούν να βοηθήσουν ακόμη και τα μικρά παιδιά γιατί είναι πολύ απλές. 1ο πρόβλημα: Μόλυνση της ατμόσφαιρας : Πριν 150 χρόνια περίπου ο αέρας ήταν καθαρός και κατάλληλος για να αναπνέουν οι άνθρωποι και τα ζώα της ΓΗΣ. Ύστερα οι άνθρωποι άρχισαν να φτιάχνουν εργοστάσια. Αυτά τα εργοστάσια και πολλά από τα πράγματα που παράγουν, όπως ας πούμε τα αυτοκίνητα, αφήνουν πολλά βλαβερά αέρια στον αέρα. Τα αυτοκίνητα μόλυναν την ατμόσφαιρα ακόμα περισσότερο. Σήμερα σε μερικούς τόπους η ατμόσφαιρα είναι τόσο μολυσμένη που είναι επικίνδυνος να τον αναπνέεις! Σε πολλές μεγάλες πόλεις του κόσμου, ο αέρας είναι μολυσμένος από κάτι που το λένε <<νέφος>>.   Καμιά φορά, αυτό το νέφος είναι τόσο πυκνό,που,αντί ο ουρανός να φαίνεται όμορφος και γαλανός, φαίνεται άσχημος και καφέ. Ο μολυσμένος αέρας δεν κάνει κακό μονάχα στους ανθρώπους και τα ζώα,αλλά και στα δέντρα και τα άλλα φυτά. Και σε μερικούς τόπους κάνει κακό ακόμα και στη σοδειά, στη αγροτική παραγωγή και στα τρόφιμα που τρώμε. Γι' αυτό κι εμείς πρέπει να <<ανασκουμπωθούμε>> και να καθαρίσουμε τον αέρα που αναπνέουμε.🌳🌴🌵🌾🌿🍀🍁🍂🍃🌺🌻🌼🌷🥀☘🌱🌲🌹🏵🌸💐

Μην αντιγράφετε!!!

Γεια τι κάνετε; Σε αυτήν την ανάρτηση θα ήθελα να σας πω ότι δε θα ήθελα  (ούτε και κανένας άλλος φαντάζομαι) να αντιγράφετε τα άρθρα μου και την θεματολογία μου, χωρίς καμία εξαίρεση. Το να σου κλέβουν ένα δικό σου πράγμα, οτιδήποτε κι αν είναι, και να  λένε ότι είναι δικό τους είναι κακό και το συναίσθημα αυτού από τον οποίο κλάπηκε κάτι είναι αρνητικό και δε θα ήθελε κανείς να το νίωσει. Για αυτό σας παρακαλώ μην,μην,μην αντιγράφετε τα άρθρα μου και την θεματολογία μου!!!💎💎💎💋💋💋👑👑👑💍💍💍

Γεια σας!!!✋🏻✋🏻✋🏻

Λοιπόν, γεια σας! Μαζί θα κάνουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν κορίτσια και αγόρια εκτός από κάποιες θεματολογίες που είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στα κορίτσια! Δε θα σας αποκαλύψω ακόμα τις ενότητες που θα έχει το blog μου αλλά θα σας πω αυτό: Σύντομα θα έχετε νέα μου και υλικό για την απασχόλησή και την διασκέδασή σας!
Θα ήθελα επίσης να σας παρακαλέσω να γράφετε στα σχόλια τη γνώμη σας για να γνωρίζω αν σας άρεσε η θεματολογία και να ξέρω αν θα τη συνεχίσω!!!!!!!🌈🌈🌈😀😁😃😄😆😉😊🙂❤🧡💛💚💙💜❣💕💞💓💗💖💘💝💟💌🌈🌈🌈