Loading...
Χωρίς κατηγορία

Χρειάζομαι την γνώμη σας 🙏

Γεια σας παιδιά, κάνω αυτό το άρθρο μιας και θέλω να σας ρωτήσω κάτι..... 

 

Σκέφτομαι να αλλάξω το όνομα του blog μου και να το κάνω "Nancy's Diary" όμως δεν είμαι πολύ σίγουρη. Μου αρέσουν και τα δύο εξίσου πολύ. Για αυτό θέλω να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας. Σας αρέσει πιο πολύ το "The Dream of Nancy's Blog" ή το "Nancy's Diary"; Άλλωστε είναι καλύτερο να έχω ένα όνομα που σας αρέσει και εσάς!

 

Θα χαιρόμουν πραγματικά πάρα πολύ αν με βοηθούσατε!!!😔🙏

 

7 comments
  1. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Εμένα μου αρέσει το όνομα που έχει τώρα το blog σου, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν ακόμη πιο ωραίο αν λεγόταν Nancy’s Diary! Βέβαια, μπορείς να κάνεις ό,τι θες με το blog σου. Εγώ, απλώς λέω τη γνώμη μου.

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Εντάξει!!! Χαίρομαι που σου αρέσει το όνομα που έχω τώρα αλλά και το άλλο!!! Επίσης ευχαριστώ πολύ που μου είπες την γνώμη σου!!! ♥️♥️♥️

  2. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    Και εμένα μου αρέσει πολύ αυτό που έχεις τώρα αλλά και το Nancy’s Diary ωραία ακούγεται! Βέβαια προτιμώ λίγο περισσότερο το τωρινό… Και να το αλλάξεις όμως δεν πειράζει καθόλου! Το blog σου παραμένει τέλειο!😗❤️

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ωραία!!! Σε ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες την γνώμη σου και για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου αρέσει το blog μου με όποιο όνομα να βάλω!!!

  3. ΖΑΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    Μου αρέσει και το Nancy’s Diary αλλά προτιμώ το τωρινό όνομα. Αλλά μπορείς να βάλεις ότι θέλεις! Το blog σου εξακολουθεί να είναι φοβερό!

Leave a Reply