1.Χυμός με φράουλες και ακτινίδια
Θα χρειαστείτε: 6 φράουλες, 1 ακτινίδιο, 1 κουταλιά μέλι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τις φράουλες απ” τα κοτσάνια και ξεφλουδίζετε το ακτινίδιο. Τα ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με το μέλι, χτυπάτε και σερβίρετε αμέσως με πάγο ή χωρίς.
2. Γιαουρτοποτό με μπανάνα, ακτινίδιο, πορτοκάλι και βανίλια
Θα χρειαστείτε: 2 μέτριες, ώριμες μπανάνες, 2 ακτινίδια, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%, ½ ποτήρι χυμό πορτοκαλιού, λίγη εσάνς βανίλιας. Εκτέλεση:Καθαρίζετε τις μπανάνες, τις κόβετε σε κομμάτια και τις ρίχνετε στο μπλέντερ. Προσθέτετε το γιαούρτι, το χυμό του πορτοκαλιού, το μέλι και την εσάνς βανίλιας. Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρετε.
3. Χυμός φράουλας
Θα χρειαστείτε: 2 φλιτζάνια ώριμες φράουλες, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λάιμ, 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (προαιρετικά), 2 φλιτζάνια κρύο νερό, παγάκια. Εκτέλεση: Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τις φράουλες σε μικρά κομμάτια. Τις ρίχνετε με τη ζάχαρη και το χυμό λάιμ στο μπλέντερ και χτυπάτε καλά. Προσθέστε το νερό και χτυπάτε για άλλο 1′. Σουρώνετε το χυμό (προαιρετικά) και σερβίρετε.
4. Χυμός εσπεριδοειδών, φράουλας, μήλου και τζίντζερ
Θα χρειαστείτε: 1 πορτοκάλι καθαρισμένο, 1 μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια, 1/2 φλιτζάνι φράουλες καθαρισμένες, το χυμό 1/2 λεμονιού, λίγο ξύσμα τζίντζερ (πιπερόριζας), 1 κουταλιά μέλι (προαιρετικά). Εκτέλεση: Ρίχνετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, χτυπάτε να ομογενοποιηθούν και σερβίρετε αμέσως να μη χαθούν οι βιταμίνες του χυμού.
5. Milkshake μπανάνα με παγωτό
Θα χρειαστείτε: 2 μεγάλες καθαρισμένες μπανάνες, 1 κουτάλια της σούπας μέλι, 2 μπάλες παγωτό βανίλια, παγάκια θρυμματισμένα. Εκτέλεση: Κόβετε τις μπανάνες σε ροδέλες, τις ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με το παγωτό, το μέλι και τα παγάκια. Λειτουργείτε τη συσκευή μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Σερβίρετε αμέσως.
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Αχ!Και μόνο που τα βλέπω δροσίζομαι! Θα τα φτιάξω 100 τοις 100!🤗😋😀🤩🍷🥤🧊❤❤❤
ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Τελειο!🍹🍹🍹🍹 φουλ δροσερο
ΜΠΑΚΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
πολύ καλό!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΑΚΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
μου αρέσει αυτό με τιν φράουλα και τα ακτινίδια