ΠΑΟΚ πρωταθλητης

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023/24 με τη Θεσσαλονίκη να φλέγεται μετά την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο δικέφαλος του βορρά κατάφερε με μια αντεπίθεση που θα μνημονεύεται για χρόνια, να επικρατήσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των play off κόντρα σε όλους τους δυνατούς αντιπάλους του.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέδειξαν πως είχαν πίστη για το πρωτάθλημα τόσο με όσα έκαναν στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από αυτόν, με ορισμένες κινήσεις να αποδεικνύουν πως ήταν μια γροθιά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν άλλωστε οι ομιλίες πριν από κάθε παιχνίδι από πλευράς αρχηγών για τους ασπρόμαυρους, με τους παίκτες να δίνουν υπόσχεση νίκης με την εικόνα της Παναγίας στη μέση πριν από κάθε παιχνίδι!

Έτσι έγινε και στα τρία παιχνίδια της Τούμπας κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά και στο Κλεάνθης Βικελίδης πριν από το ντέρμπι με τον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν έως τον τίτλο με αυτόν τον τρόπο κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Όλοι ενωμένοι, με τον έναν παίκτη να ακουμπά τον άλλο και τον αρχηγό με το χέρι πάνω στην εικόνα.

Leave a Reply