Ελληνικά

Quiver – Eφαρμογή Επαυξημένης Πραγματικότητας

Το Quiver είναι μια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) που επιτρέπει στους χρήστες να ζωντανέψουν τις ζωγραφιές τους. Η εφαρμογή διαθέτει μια βιβλιοθήκη με έτοιμα σχέδια, αλλά οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τα δικά τους. Για να χρησιμοποιήσετε το Quiver, απλά ανοίξτε την εφαρμογή και κατευθύνετε την κάμερα της συσκευής σας στο σχέδιο. Η εφαρμογή θα εντοπίσει το σχέδιο και θα το ζωντανέψει. Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το σχέδιο, μετακινώντας το, μεγεθύνοντάς το ή προσθέτοντάς του εφέ. Το Quiver είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη, αλλά διαθέτει ορισμένες αγορές εντός εφαρμογής.

Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Quiver:

Βιβλιοθήκη με έτοιμα σχέδια: Η εφαρμογή διαθέτει μια βιβλιοθήκη με πάνω από 1000 σχέδια, από απλά σχέδια μέχρι σύνθετα έργα τέχνης.
Δυνατότητα δημιουργίας δικών σας σχεδίων: Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια χρησιμοποιώντας το πινέλο της εφαρμογής.
Αλληλεπίδραση με τα σχέδια: Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τα σχέδια, μετακινώντας τα, μεγεθύνοντάς τα ή προσθέτοντάς τους εφέ.
Μια ποικιλία εφέ: Η εφαρμογή διαθέτει μια ποικιλία εφέ που μπορούν να προστεθούν στα σχέδια, όπως φωνή, κίνηση και μουσική.

Μπαίνουμε από υπολογιστή στη σελίδα της QuiverVision ΕΔΩ

Παράδειγμα