
Το Ιράν θα εγκαινιάσει τον σταθμό του μετρό ΠΑΝΑΓΙΑ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Σάρκι στην Τεχεράνη. Ένας νέος σταθμός μετρό με την ονομασία «Maryam e-Moqaddas», που ονομάστηκε προς τιμήν της Παναγίας, άνοιξε στην Τεχεράνη του Ιράν και παρουσιάζει σε περίοπτη θέση πολλές χριστιανικές εικόνες, συμπεριλαμβανομένης μιας απεικόνισης της Παναγίας και μια άλλη του Χριστού. Η Τεχεράνη μόλις εγκαινίασε τον σταθμό του μετρό της Παναγίας, με χριστιανικές τοιχογραφίες κοντά στον αρμενικό καθεδρικό ναό του Αγίου Σάρκις, που εξυπηρετεί την αρμενική χριστιανική κοινότητα των 100.000 κατοίκων του Ιράν.

Αυτό που δεν έκανε η Ιερουσαλήμ στους δημοσίους χώρους της τo Tel Aviv στο μετρό του το έκανε η Τεχεράνη. Αυτό που δεν θα έκαναν ποτέ οι Προτεσταντικές ΗΠΑ που δεν τιμούν την Παναγία!!!
Το Ιράν μάλιστα γύρισε μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο Besharat-e Monji (Η Αποκάλυψη του Σωτήρα) το 2008, για τη ζωή του Ιησού..
Ευχαριστούμε Ιράν….

Οι Πέρσες φέραν τα Δώρα!!
Πηγή: dimpe.news
