(No title)

Μιας και είναι η εβδομάδα ταινιών σκέτηκα να σας ανεβάσω κάποιες προτεινόμενες ταινίες,σειρές κ.λ.π

ξεκεινώντας   απο :

Τον  Μπόλτ !!! Κάποιοι ίσως να μην τον έχετε καν ακουστά αλλά είναι μια φοβερή παιδική ταινία της disney που είναι και για αγόρια και για κορίτσια.

Το 91% των χρηστών δήλωσε ότι του άρεσε αυτή η ταινία

Πλοκή :

Στον πρόλογο της ταινίας, ένα κουταβάκι με το όνομα Μπολτ υιοθετείται από ένα εφτάχρονο κοριτσάκι, ονόματι Πένι.

Πέντε χρόνια αργότερα, οι δυο τους πρωταγωνιστούν σε μια επιτυχημένη περιπετειώδη τηλεοπτική σειρά, η οποία φέρει το όνομα Μπολτ. Στη σειρά, ο ομώνυμος χαρακτήρας έχει ποικίλες υπερδυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής κραυγής σόνικ («σούπερ γάβγισμα»), και πρέπει συνεχώς να ματαιώνει τα σατανικά σχέδια του απεχθή Δόκτωρ Κάλικο. Για να αποκτήσει ο Μπολτ μια πιο ρεαλιστική ερμηνεία, οι παραγωγοί της σειράς τον έχουν ξεγελάσει καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής του, διευθετώντας την κινηματογράφιση της σειράς με τέτοιο τρόπο που ο Μπολτ να πιστεύει ότι το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι η πραγματικότητα και ότι πράγματι έχει υπερδυνάμεις. Πιστεύοντας λανθασμένα ότι η Πένι έχει απαχθεί από τους κακούς, ο Μπολτ δραπετεύει από το τροχόσπιτό του στο Χόλυγουντ για να τη σώσει, αλλά προσκρούει σε ένα παράθυρο και πέφτει αναίσθητος σε μια κούτα με αφρολέξ. Κατά λάθος, η κούτα στέλνεται στη Νέα Υόρκη εν αγνοία της εταιρείας παραγωγής της ταινίας. Στη Νέα Υόρκη, ο Μπολτ συνέρχεται και αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι οι «υπερδυνάμεις» του δεν λειτουργούν.Εκεί, γνωρίζει τη Μήτση (Μίτενς στα Αγγλικά), μια θυληκιά γάτα η οποία εκφοβίζει περιστέρια ώστε αυτά να της φέρνουν τροφή. Ο Μπολτ (πιστεύοντας ότι η Μήτση ανήκει στα τσιράκια του Κάλικο) αναγκάζει τη Μήτση να τον βοηθήσει να επιστρέψει στο Χόλυγουντ.

               

ΕΛΠΙΖ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !

5 comments

Skip to comment form

  1. Ναι, την έχω δει την ταινία και μπορώ να πω ότι ήταν φανταστική!(Βέβαια την είδα πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν παύει να μου αρέσει). Αυτή η ταινία περνάει μηνύματα και είναι πολύ διασκεδαστική!Είναι μια πολύ καλή πρόταση!
    Its well worth to see this movie.

    1. Χαίρομαι που σου άρεσε !!!
      θα ανεβασω και άλλα τέτοια !

      1. Ναι, να ανεβάσεις!Είδα και το άρθρο με τον Βασιλιά των Λιονταριών και είναι πολύ ωραίο!Να συνεχίσεις έτσι!

  2. Δεν το έχω δει αλλά φαίνεται ωραία!

  3. Είναι καταπληκτική!!!
    Δηλαδή… Εμένα μου αρέσει πολύ, 😁

Leave a Reply