Εξετάσεις στα φροντιστήρια !!!

Ένα άρθρο για τις εξετάσεις στα φροντιστήρια !!!

Όπως είχα γράψει σε ένα άλλο άρθρο, τα φροντιστήρια άνοιξαν για τα παιδιά των μεγάλων τάξεων, που θα δώσουν Lower, Profincesy κλπ. 

Σήμερα, εγώ πήγα στο φροντιστήριό μου, γιατί έδωσα Flyers (Τρίτη εξέταση). Εκεί φοράγαμε μάσκα (όχι υφασμάτινη) και απαγορεύονταν τα κινητά τηλέφωνα, τα smart watch, αντίγραφα, οι τσάντες και αν είχαμε μπουκάλι με νερό θα έπρεπε να είχαμε βγάλει την ετικέτα. Εγώ μετά από λίγα λεπτά που είχα πάει στο κτίριο, ξαφνικά βλέπω μια Παπασταύρου που θα έδινε Movers (Δεύτερη εξέταση).  Εκεί συζητήσαμε για λίγο και μετά πήγα να γράψω τις εξετάσεις μου.
ΉΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΕΣ !!!

Τα θέματα ήταν: 👉🏻Listening

👉🏻Reading & Writing

👉🏻Speaking

 

Η κυρία του Listening και στο Reading & Writing ήταν η περσινή καθηγήτρια και την αναγνώρισα μόνη εγώ. Βέβαια, στο Speaking μιλάμε Αγγλικά και έτσι είχα μια τεράστια απορία.

  • Η κυρία που μου μίλαγε ήταν Ελληνίδα ή Αγγλίδα. Έτσι τη ρώτησα και.....τελικά.....ήταν.....ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ.....WOW !!! OMG !!! Και την έλεγα Clara. 

 

Το σημαντικό είναι ότι πέρασα υπέροχα !!!

 

Note: Στα Starters (1η εξέταση), στα Movers (2η εξέταση), στα Flyers (3η εξέταση) και στις υπόλοιπες, εκτός από το Lower και το Profincesy, αν θέλεις γράφεις τις εξετάσεις. 

 

Bye, byeeee !!!❗❗❗❕❕❕❕

Leave a Reply