Ελένη Κελαϊδίτη

Η αγαπημένη μου αθλήτρια είναι η Ελένη Κελαϊδίτη. Η Ελένη γεννήθηκε το 2000 στην Αθήνα και ασχολήθηκε με την ρυθμική γυμναστική από την ηλικία των 6 ετών. Είναι 21 χρονών, 52 κιλά και έχει ύψος 1 μέτρο και 65 εκατοστά. Είναι μέλος της προ ολυμπιακής ομάδας «Τόκυο 2020». Προπονείται στο Γυμναστικό όμιλο Παλαιού Φαλήρου “Η ΑΡΜΟΝΙΑ” και η προπονήτρια της είναι η κυρία Μαρίνα Φατέεβα. Ο στόχος της είναι να τελειώσει το σχολείο με καλό βαθμό ώστε να έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τις σπουδές της ανεξάρτητα με τον αθλητισμό.

Έχει κατακτήσει συνολικά 81 χρυσά, 22 ασημένια και 17 χάλκινα μετάλλια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2008 μέχρι σήμερα είναι κάθε χρόνο πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία που αγωνίζεται. Ο σημαντικότερος αγώνας της ήταν τον Ιούνιο το 2014 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανιδών στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου κατέκτησε την 4η θέση στην κορδέλα την 8η στην μπάλα και το στεφάνι, ανάμεσα σε 32 χώρες και 64 αθλήτριες Εθνικών Ομάδων.

Ελεύθερος χρόνος συνήθως δεν υπάρχει για την Ελένη, ίσως λίγες ώρες σε κάποια εκδρομή του σχολείου της ή στις αργίες όπου αν δεν αναπληρώνει τα μαθήματα προτιμάει να χαλαρώνει στο σπίτι. Προπονείται το μεσημέρι τεσσερισήμισι ώρες και διαβάζει το βράδυ για το σχολείο.
Θαυμάζω την Ελένη Κελαϊδίτη διότι μου αρέσει και έμενα πολύ η ρυθμική και θέλω να της μοιάσω. Επίσης την θαυμάζω γιατι παρόλο τον τραυματισμό της δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε δυνατά.

Σοφία Νικήτογλου Ε'3

One Comment on “Ελένη Κελαϊδίτη

  1. ΑΡΑΜΠΟΥΣΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Πολύ ωραία εργασία. Μπράβο Σοφία.

Leave a Reply