Leave a Comment
Posted on December 21, 2020
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΥΛΙΚΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
1 και 1/2 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
3 ΑΒΓΑ
ΚΑΝΕΛΛΑ
ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
ΣΙΡΟΠΙ
3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ,ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ.ΒΟΥΤΥΡΩΣΤΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.ΨΗΣΤΕ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180οC.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΣΙΡΟΠΙ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ