Μεταβείτε στο περιεχόμενο
- 5 έτοιμα φύλλα για πίτες Ξεκινάμε σοτάροντας σε μια κατσαρόλα τα πράσα
- 1 κιλό διάφορα χόρτα και τα κρεμμυδάκια με ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά,
- 40 ml ελαιόλαδο για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε
- 2 πράσα, λεπτοκομμένα τα χόρτα, αλατίζουμε και κλείνουμε το καπάκι, μέχρι
- 4 με 5 φρέσκα κρεμμυδάκια να μαραθούν και να πέσει ο όγκος τους. Αδειάζουμε
- ½ μάτσο άνηθος όλο το μείγμα σε σουρωτήρι και το αφήνουμε για 15
- ½ μάτσο δυόσμος λεπτά, για να κρυώσουν, τα στραγγίζουμε και προ-
- 200 γρ. φέτα σθέτουμε τα μυρωδικά και το τυρί και ανακατεύουμε.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 0c. Βουτυ-
- Αλάτι, πιπέρι ρώνουμε το ταψί, στρώνουμε τα φύλλα και απλώνουμε την γέμιση σκεπάζουμε ξανά με φύλλα. Ψήνουμε για 1 ώρα περίπου. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
- ΑΝΤΙΟΠΗ-ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΡΔΑΛΑ