ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας Β΄ Γυμνασίου οι μαθητές προσομοιώνουν τη λειτουργία μιας παραγωγικής μονάδας. Ιδρύουν δηλαδή μία εικονική εταιρεία και ο καθένας τους αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθυντή ενός τμήματός της καθώς και τη μέριμνα αυτού.

Το ιστολόγιο αυτό ανήκει σε αυτήν ακριβώς την εικονική εταιρεία και ενημερώνεται συνεργατικά από όλους τους μαθητές αναφορικά με την ιδιότητα του Διευθυντή που εκπροσωπούν.

Η συγκεκριμένη εταιρεία του τμήματός μας είναι  “Η Αλίκη και οι παίδαροι”, μια εταιρεία που φιλοδοξεί να παίξει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παραγωγής ειδών σοκολατοποιίας  και άλλων εδεσμάτων. Κάθε ομοιότητα με εταιρείες του χώρου είναι τυχαία και άκρως παραπλανητική.

Η εταιρεία μας, αναμφισβήτητα, έχει συμβάλει με έντονη δυναμικότητα στον ευρύ χώρο της βιομηχανίας σοκολάτας και ποικίλλων ειδών διατροφής, φιλοδοξώντας να «αγγίξει» τη κορυφή. Αν και είναι γεγονός, ότι όλα τα στελέχη μας είναι πολύ ικανά, επιδέξια, έμπειρα και εργατικά, οι εταιρείες του χώρου ας μην φοβούνται, προς το παρόν, τον ανταγωνισμό μας.

Ωστόσο, στο μέλλον, σίγουρα θα τους τρομοκρατήσουμε.