Γενικός Διευθυντής

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επώνυμο Μανουσαρίδης
Όνομα: Αλέξανδρος
Ημ. Γέννησης: 2/10/1982
Οικογενειακή κατάσταση Άγαμος
Διεύθυνση εργασίας: Πρώην Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη  56727 ΝΕΑΠΟΛΗ
Τηλέφωνο: 6948386368
e-mail:        alexandrosmanousaridis@pastamia.com

ΣΠΟΥΔΕΣ

2006: Μεταπτυχιακό Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων - MBA (ΔΠΜΣ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης

2004: Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του  Παν/μίου Δυτικής Αττικής

Βαθμός: Εννέα (9)

1999: Απολυτήριο Γενικού Λυκείου 1ου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης. Βαθμός .«Άριστα», Δεκαοκτώ και Εννέα (18 & 9/10).

ΓΝΩΣΗ Η/Υ 

- Γνώση και χειρισμός: Windows 95, 98, 2000, XP, Office 98, 2000, XP (Word, Excel, PowerPoint) και Internet.

-  Γνώση προγραμμάτων και γλωσσών προγραμματισμού: Matlab, Turbo Pascal.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Γερμανικά: Καλά (Πτυχίο: GOETHE Zertifikat B2)

Αγγλικά: Άπταιστα (Πτυχίο: Proficiency MSU)

Ισπανικά: Καλά(Πτυχίο: DELE B2)

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Πτυχιακή εργασία στα πλαίσια των σπουδών μου στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Θέμα: «Τροφοφάρμακα  και  ενισχυτικά  τροφίμων από τα στερεά απόβλητα των οινοποιείων»

Βαθμός: 9,00

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

(2007) Από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο: Σεμινάριο κατάρτισης στο Πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) Μεσογειακό στον τομέα  Διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, διάρκειας 200 ωρών, Θεσ/νίκη.

(2008) Από  Ιανουάριο έως Μάρτιο: Σεμινάριο κατάρτισής στο Πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) Φοροτεχνικός στον τομέα Διαχείρισης Τροφίμων, διάρκειας  150 ωρών, Θεσ/νίκη

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Φεβρουάριο (2005) – Νοέμβριο (2006): Ως χημικός τροφίμων στο Τμήμα ανάλυσης τροφίμων της ArC LABORATORIES ΑΕ (Αθήνα, διεύθυνση: Ορχομενού 14, Περιστέρι 121 32).

Μάρτιο (2007)  μέχρι  σήμερα ως Γενικός διευθυντής στην εταιρία ζυμαρικών Pastamia (Πρώην Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη  56727 Νεάπολη,Θες/νίκη)

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

- Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές

- Μουσική

- Αθλητισμός

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

 Μέσα από την έως τώρα ακαδημαϊκή κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία μου, καθώς και από την κοινωνική δραστηριότητά μου, καλλιέργησα χαρακτηριστικά όπως προθυμία για μάθηση, αφοσίωση στην εργασία, οργανωτικές ικανότητες, πνεύμα ομαδικότητας , ευελιξία. Ακόμη ,διακόμισα  δεξιότητες στην επίλυση προβλημάτων και στην  διαχείριση χρόνου και άγχους.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

-          Κος Καλλίας Παναγιώτης, Προϊστάμενος Τμήματος  της ανάλυσης τροφίμων, της ArC LABORATORIES ΑΕ, τηλ. εργασίας: 2106870104

-          Κα Χατζηαβραμίδου Ελεονώρα, Καθηγήτρια Τμήματος Χημείας του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής , τηλ. επικοινωνίας: 6923742063