Playmobil – Άρθρο 2: Novelmore, μια μεγάλη σειρά!

Καλησπέρα και πάλι!

Σκέφτηκα να δημοσιεύσω δύο άρθρα σήμερα, για να φτάσουμε στο τρίτο, με τις συλλογές που σας έλεγα στο πρώτο.

Αν κάποιοι από εσάς, κάνετε συλλογή με τα playmobil, ακόμα και τώρα, ίσως να ξέρετε τη σειρά Novelmore! Έχει δύο κύκλους, έχει κυκλοφορήσει στο Youtube και τα επεισόδια έχουν προβληθεί σε ένα παιδικό κανάλι, το Nickelodeon. Όσα βλέπουμε στη σειρά, έχουν βγει σε playsets, και κάποια πωλούνται ακόμα και φέτος, αν και θα κυκλοφορήσουν τα νέα.

Τη συλλογή Novelmore, την έμαθα από κάτι ξαδέρφια μου, που δεν άργησαν να λατρέψουν τα playmobil όσο κι εγώ. Έτσι, επηρεάστηκα από αυτά, και λάτρεψα τα Novelmore. Σύντομα έμαθα την υπόθεση, για την κυκλοφορία των 2 κύκλων αλλά και των παιχνιδιών. Έχω το φρούριο του Νόβελμορ(70222),  τα περιοδικά που έχουν βγει και σκέφτομαι να πάρω και κάποια ακόμη(π.χ. επέκταση τείχους ή ενίσχυση στρατού). Όταν δημοσιεύσω την πρώτη σελίδα με τον τίτλο {Η συλλογή μου}, από κει και μπρος θα προσθέτω φωτογραφίες της συλλογής, αλλά και του πατέρα μου, με την οποία όταν ήμουν 2 ετών για πρώτη φορά ασχολήθηκα.

 

Λίγα λόγια για το Νόβελμορ.

 

Η ζωή στο Νόβελμορ εδώ και αιώνες κυλά ήρεμα, μόλις ένας εφευρέτης ο Ντάριο ντα Βάντσι, η Γκουίν μια άξια πολεμίστρια και ο ριψοκίνδυνος πρίγκιπας Άργουιν, γίνονται φίλοι και ενώνουν τα χέρια τους για να αντιμετωπίσουν έναν στρατό από επιδρομείς της Πορφυρής Καλντέρας, οι οποίοι αναζητούν την πανίσχυρη πανοπλία στα 5 βασίλεια, την Ινβίσιμπους(Invicibus), για να συντρίψουνε το Νόβελμορ...

 

Στο διαδίκτυο μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς NOVELMORE, καθώς και να αγοράσετε σετ.

Invicibus

Leave a Reply