Σχέδια για το επόμενο δώρο???? Λεπτομέρειες, τιμή, αποθήκευση σημ.

Καλημέρα! Εδώ και 3 εβδομάδες σκέφτομαι να αγοράσω το επόμενο -μετά από τους ινδιάνους- παιχνίδι. Πρόκειται για το πασίγνωστο σεριφάδικο(γραφείο σερίφη), με κωδικό 3423. Ο ξάδερφός μου, όπως ανέφερα στα πρώτα άρθρα, έχει πάρει τράπεζα και γραφείο σερίφη, όπου ο μπαμπάς του και ο μπαμπάς μου είχαν , Σκέφτηκα λοιπόν, να αγοράσω μεταχειρισμένο μεν παιχνίδι, σε καλή όμως τιμή και αρκετά σημαντικά κομμάτια. Αν και αυτό που μου αρέσει είναι το γραφείο σερίφη 3423 έκδοση 1(1976) ενώ ο μπαμπάς μου και ο θείος μου είχαν το γραφείο σερίφη 3423 έκδοση 2(1980), το οποίο έχει ο ξάδερφός μου, εγώ έχω τον σερίφη με κινούμενα χέρια, διότι στην έκδοση 1 δεν τα γυρίζει, καθώς έτσι ήταν οι πρώτες κυκλοφορίες(βλέπε άρθρο: Τα Playmobil έχουν δική τους ιστορία). Πάμε να δούμε/συγκρίνουμε τις δύο διαφορετικές εκδόσεις:

3423V1

 

3423V2 (δικό μας)

 

Εγώ βρήκα σε καλή τιμή, στα 45 ευρώ την πρώτη έκδοση, στο NostalgiaCollecting, ως μεταχειρισμένο. Πληροφορήθηκα ότι η φυλακή εσωτερικά, υπάρχει αλλά δεν την φωτογράφησαν, λείπουν μερικά κομμάτια όμως είναι μια χαρά, χωρίς σπασίματα!!! 45 ευρώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Πάμε λοιπόν να δούμε αυτό το  μεταχειρισμένο παιχνίδι!

 

Με παραδέχεσαι;;;;;; Δεν είναι τέλειο έστω και χωρίς φυλακή; Την φυλακή μου την δίνει ο ξάδερφός μου, αφού έχει και της τράπεζας, και του γραφείου.

Το θέμα είναι πως θα αργήσω κάτι μήνες να το πάρω, γιατί έχω και άλλο στόχο:

  • να πάρω το πτυχίο μου στα γαλλικά, την 3η βδομάδα του Μάη.

 

Το πτυχίο και τα αποτελέσματα... Ιούνιο ή Ιούλιο, οπότε, θα έχει εξαντληθεί... Αν όμως όχι, ελπίζω να τα έχω πάει καλά και να το πάρω. Αυτά από εμένα σε αυτό το άρθρο, δεν χαιρετώ γιατί πιθανό στο επόμενο άρθρο να συγκρίνω lego με  playmobil. Η ιδέα ήταν της Κατσάνη Πηγής και την ευχαριστώ θερμά! Τα λέμε σύντομα!

 

2 comments on “Σχέδια για το επόμενο δώρο???? Λεπτομέρειες, τιμή, αποθήκευση σημ.

  1. Τέλειο είναι το σεριφάδικο. Ελπίζω να το πάρεις πριν εξαντληθεί!

Leave a Reply