Κανόνες για την ασφάλεια στη θάλασσα!!!

8 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ  ΤΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ_

1. Πρέπει βάζεις πάντα αντηλιακό όταν πας στην θάλασσα και ειδικά όταν πας το μεσημέρι γιατί όπως όλοι ξέρουμε ότι το μεσημέρι ο ήλιος είναι πιο ζεστός και έχει περισσότερη ακτινοβολία.

2. Δεν πρέπει ποτέ να μπαίνεις μέσα στη να περάσουν τρείς με τέσσερις ώρες. θάλασσα όταν έχεις φάει και αν θες να μπεις πρέπει

3. Πρέπει πριν βουτήξεις στη θάλασσα να κοιτάς πόσο βαθιά και πόσο ρηχά είναι τα νερά και αν υπάρχει κάτι που θα σε τραυματίσει όταν κάνεις την βουτιά.

4. Αν είσαι κάποιος που δεν ξέρει  κολύμπι πρέπει να φοράς πάντα το σωσίβιο σου ή τα τουβλάκια σου και δεν πρέπει να ντρέπεσαι για το τι θα πουν οι άλλοι πάντα έχει προτεραιότητα η ασφάλεια.

5.  Όταν βλέπεις ότι έχει αρχίσει να νυχτώνει πρέπει να πας έξω από την θάλασσα γιατί η κολύμβηση το βράδυ μπορεί να γίνει και επικίνδυνη.

6. Όταν είσαι μέσα στην θάλασσα δεν πρέπει να αφήσεις κανέναν να σε ρίξει ή να σε βουλιάξει και αυτό μπορεί να προκαλέσει πνιγμό και θάνατο , αλλά ούτε  εσύ πρέπει να το κάνεις και σε άλλους.

7. Δεν πρέπει ποτέ να βουτήξεις μέσα στη θάλασσα όταν έχει κακό καιρό , γιατί, το κύμα μπορεί  να σε παρασύρει, και να πνιγείς.

8.  Ποτέ μην πας κοντά σε πετρέλαια που έχουν πέσει από καράβια , αυτό μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Leave a Reply