Οι εκδηλώσεις μας

23/1/2023 Επίσκεψη γεωπόνου στο σχολείο μας

Μετά το πέρας του σχολικού προγράμματος πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την καλλιέργεια της ελιάς στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων "Ειμ' η ελιά η τιμημένη" από τη γεωπόνο και εκπαιδευτικό του 1ου Γυμνασίου Βάρης Αγγελοπούλου Ευγενία, στο εργαστήριο Πληροφορικής.

Τη δράση επιμελήθηκε η κα Αγγελοπούλου Χρυσούλα ΠΕ86 Πληροφορικής, συντονίστρια του προγράμματος "Ειμ' η ελιά η τιμημένη".

 

8 και 9 Μαρτίου: Διήμερη Εκπαιδευτική Εκδρομή στη Σπάρτη-Γύθειο με τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων

Οι μαθητές του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων "Ειμ' η ελιά η τιμημένη"
και του Πολιτιστικού Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων "I learn your language, you learn mine" και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί
Σουλελέ Π. ΠΕ02, Αγγελοπούλου Χ. ΠΕ86 και Καραταράκη Αθ. ΠΕ02, επισκέφτηκαν:
την πρώτη ημέρα το Μουσείο της ελιάς και του ελληνικού λαδιού, την Κουμαντάρειο Πινακοθήκη στη Σπάρτη, το Μυστρά
και τη δεύτερη ημέρα το ελαιοτριβείο Sparta Gourmet, το κτήμα Γκολέμη με τη βιολογική καλλιέργεια της ελιάς και την Ι. Μ. Παναγία
Καταφυγιωτίσσης στα Ανώγεια Λακωνίας. Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια της μαθήτριας μας Παναγιώτας Στ., και ιδιαίτερα τη γιαγιά της κα Γιάννα και τον πατέρα Ανδρέα για την εγκάρδια φιλοξενία στο χωριό τους τα Ανώγεια Λακωνίας και στην Ι. Μ. Παναγίας Καταφυγιωτίσσης.

Τη δράση οργάνωσε η συντονίστρια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων Αγγελοπούλου Χ. ΠΕ86 Πληροφορικής.

Δείτε το video