Νέες αφίξεις βιβλίων

Πολλά και νέα βιβλία βρίσκουν πλέον τον δρόμο τους προς τους μικρούς αναγνώστες στη Βιβλιοθήκη μας! Δωρητές, όπως η κα Μικροπούλου Άννα, οι εκπαιδευτικοί κα Βίγκου Κατερίνα & κα Μάλαμα Βασιλική, η εταιρία Pricewaterhouse Coopers Business Solutions SA αλλά και μαθητές μας, όπως ο Γ. Π., η Κ. Ρ., η Ε. Χ., ο Μ. Σ., ο Α. Ζ. και πολλοί άλλοι, εμπλουτίζουν συνεχώς τη συλλογή μας με αξιόλογους τίτλους και εκδόσεις για όλες τις προτιμήσεις που θα συναρπάσουν τους φίλους του βιβλίου όλων των ηλικιών. Βιβλία διαχρονικά, που καλλιεργούν την αισθητική των παιδιών και φιλοδοξούν να κρατήσουν την ανάγνωση ένα ζωντανό κομμάτι της ζωής τους.

 Επισκεφτείτε τη Βιβλιοθήκη και πάρτε μια γεύση από τα νέα βιβλία σε συγκεκριμένες θέσεις στο χώρο μας καθώς και άλλα πολλά που περιμένουν να τα ανακαλύψετε στα ράφια μας! 

Άμπρα Κατάμπρα

Η σειρά Άμπρα Κατάμπρα ήταν μια εικονογραφημένη σειρά 26 τευχών με παραμύθια που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του '80. Κάθε τεύχος είχε 5-8 παραμύθια και ιστορίες,  κάποιες από αυτές σε συνέχειες, και συνοδευόταν από μια κασέτα μαγνητοφώνου με αφηγήσεις των παραμυθιών από γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες. Ολόκληρο το ηχητικό υλικό της σειράς φιλοξενείται πλέον στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη μας κατόπιν της ευγενικής πρότασης της κυρίας Φιλίας Μιχελάκη, μητέρας του μαθητή της Β' τάξης Ι. Μ., τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για αυτή τους την πρωτοβουλία. 

Η σειρά Άμπρα Κατάμπρα  απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και έγινε  ιδιαίτερα αγαπητή  και ιδανική για τους μαθητές των μικρών τάξεων. Απλά πατήστε επάνω στο τίτλο που επιθυμείτε και  μεταφερθείτε στο ηχητικό περιβάλλον και στη μαγεία της κάθε ιστορίας.

Καλή ακρόαση !

Τεύχος 1

Τεύχος 2

Τεύχος 3

Τεύχος 4

Τεύχος 5

Τεύχος  6

Τεύχος  7

Τεύχος   8

Τεύχος  9

Τεύχος  10

Τεύχος  11

Τεύχος  12

Τεύχος  13

 

Τεύχος  14

Τεύχος  15

Τεύχος  16

Τεύχος  17

Τεύχος  18

Τεύχος  19

Τεύχος  20

Τεύχος  21

Τεύχος  22

Τεύχος  23

Τεύχος  24

Τεύχος  25

Τεύχος  26