Πως κατεβάσαμε windows 10.

Πρώτα σιγουρεφτήκαμε ότι ο υπολογιστής υποστηρίζει τα windows 10.Έπειτα πήγαμε στο σάιτ της microsoft και κτεβάσαμε το αρχείο εγκτάστασης (mediacreticiontool.exe).Και πατήσαμε πάνο του.Αφού πέρασαν γύρως στα 2 λεπτά.Το εργαλείο μας έβγαλε τι θέλουμε να κάνουμε και διαλέξαμε άμεση αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή.Έπειτα αποδεχτήκαμε τους όρους άδεις χρήσης αφού τους διαβάσαμε πολύ προσεκτικά.Ήμασταν έτοιμοι.Άφού πέρασε μία ώρα μας έβγαλε ότι ήρθε η ώρα της αναβάθμισης.Εκεί μας ξαναέβγαλε τους όρους άδειας χρήσης όπου τους αποδεχτήκαμε ξανά.Τότε η οθόνη έγινε μπλε και ξεκίνησε η αναβάθμιση.Μετά από 2 ώρες περίππου μας έβγαλε κάποια χαρακτηριστικά των windows 10.Εμείς επιλέξαμε την δεύτερη επιλογή που ήτν το ΌΧΙ.Μετά απο αυτό είχαμε έναν πλήρη αναβαθμισμένο υπολογιστή.Είχαμε τελειώσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Εμείς δεν κρατήσαμε backup.Ενημερώνουμε ότι εάν έχετε ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ στον υπολογιστή σας θα σας συστήναμε να κρατήσετε ενα πλήρες backup του λογισμικού σας.Επίσεις εμείς ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ για το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσει η αναβάθμηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Πριν κάνετε το οτιδήποτε πρέπει να ελέγξετε το hardware σας.Εάν είναι συμβατό μπορείτε να συνεχίσετε στην αναβάθμηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Εάν έχετε μη ενεργοποιημένα windows 7 , 8 ή 8.1 η αναβάθμηση θας ζητήσει αριθμο κλειδιου προιόνοτος τον οποίο θα πρέπει να αγοράσετε.Μία καλή και φθηνή λύση είνα από το goodoffer24 με 18.64 ευρώ.

Το σάιτ της microsoft: Λήψη των Windows 10 (microsoft.com)

Ελπίζουμε να σας φάνηκε χρήσιμο.