Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων

 Θέμα «Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων και Οδηγίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».

 

 Σύνδεσμοι webex Καθηγητών 7ου Γυμνασίου Χανίων 

 

 Ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων 7ου Γυμνασίου Χανίων

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ - ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

 Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του
κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την Τρίτη 16.03.2021 και για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύσει η αναστολή λειτουργίας τους, υποχρεούνται να παρέχουν σύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση καλύπτοντας τη διδακτέα ύλη.

 Σας αποστέλλουμε ψηφιακά υπογεγραμμένο το με αριθμό πρωτ. 29657/2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΑΙΘ) με Θέμα «Αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων και Οδηγίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».

Κλείνουν για δύο εβδομάδες όλα τα σχολεία - Σε βαθύ κόκκινο και νέες περιοχές.

Το κλείσιμο για δύο εβδομάδες, από την Τρίτη 16 Μαρτίου μέχρι τις 29 Μαρτίου, των σχολείων σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως εισηγήθηκε νωρίτερα σήμερα η επιτροπή Εμπειρογνωμόνων. Τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεκπαίδευση.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι στο βαθύ κόκκινο, με το αυστηρό lockdown που αυτό συνεπάγεται, εισέρχονται οι Περιφερειακές ενότητες Ευρυτανίας, Χαλκιδικής και Μυτιλήνης, καθώς επίσης οι δήμοι Ιωαννίνων, Μετσόβου, Κατερίνης, Σκιάθου και Χανίων.

Όσον αφορά στο πέταγμα του χαρταετού, αυτό θα γίνει εντός του δήμου ή στα δύο χιλιόμετρα από το σπίτι, σύμφωνα με τους ισχύοντες περιορισμούς. Κανονικά θα ισχύει και η απαγόρευση κυκλοφορίας όπως ισχύει και σήμερα.

Leave a Reply