Τσιζ κέικ σοκολάτας

                              ΥΛΙΚΑ

600 γρ. Τυρί κρέμα

1/2 κουπα ζαχαρη

2 φλιτζάνια εσπρεσο

400 γρ. Μπισκότα σοκολάτας

1κ.σ. βούτυρο

1κ.σ. Κακάο σκόνη

                      ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΑΣΟ

125 γρ. Κουβερτουρα

1/2 κουπα γαλα εβαπορε

1κ.σ. Βούτυρο

                            ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλέθουμε τα μισα μπισκότα στο μπλεντερ και τα βαζουμε σε ενα μπολ. Τα ανακατεύουμε με το βουτυρο και το κακαο και στρωνουμε το μιγμα αυτο στον πατο μιας φορμας με σπαστα τοιχώματα.

Χτυπαμε στο μιξερ το τυρι κρεμα με τη ζαχαρη να αφρατεψει. Προσθετουμε τον εσπρέσο. Σπαμε με τα χερια μας τα υπόλοιπα σοκολατένια μπισκοτα μεσα στην κρεμα και αναμιγνυουμε απαλά. 

Μεταφερουμε την κρεμα στη φορμα και τη στρωνουμε ομοιόμορφα με μια σπατουλα. Βαζουμε στο ψυγείο για ενα βραδυ να σφίξει.

                       ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΑΣΟ

Σπαμε τη σοκολατα σε κομματακια και τη βαζουμε να λιωσει με το βουτυρο και το γαλα σε μπεν μαρι. Αναμιγνυουμε καλα και κατεβαζουμε απο τη φωτια

Αφαιρουμε τα πλαϊνά της φορμας, περιχυνουμε το τσιζ κέικ με το χλιαρο γλασο σοκολάτας και σερβιρουμε.