Συστατικά
- 2 αβγά, μεσαία
- 1 κ.σ. μέλι
- 150 γρ. ρόφημα καρύδας
- 180 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 3 κ.γ. ηλιέλαιο
Για το σερβίρισμα
- φράουλες
- μέλι
- καρύδα, flakes
- φύλλα δυόσμου
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το μέλι, το ρόφημα καρύδας και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα χειρός.
- Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
- Προσθέτουμε στο μπολ με τα αυγά τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Βάζουμε στο τηγάνι 1 κ.γ. ηλιέλαιο και βάζουμε τρεις κουταλιές της σούπας από το μείγμα. Ψήνουμε 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για το υπόλοιπο μείγμα.
- Σερβίρουμε με φράουλες, μέλι, flakes καρύδας και φύλλο δυόσμου.
1 comment
Ωραίο το άρθρο σου!