Τι και αν τελείωσε το καλοκαίρι; Τι κι αν αλλάζει η εποχή; Στη Starland η διάθεση είναι πάντα στα… κόκκινα! Ή στα κίτρινα, στα μπλε, στα πράσινα, στα πορτοκαλί, σε όποιο χρώμα θες, παρέα με τους πιο διασκεδαστικούς και αγαπημένους ήρωες!

Από τις 06:00 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, κάθε Σάββατο και Κυριακή, ένα απίθανο υπερθέαμα με υπέροχους, νέους, κινούμενους ήρωες, που θα γίνουν η καλύτερη συντροφιά αλλά και με όλους τους γνωστούς και πάντα ξεχωριστούς, Tom and Jerry Show, The Looney Tunes Show, Ο Μπαγκς Μπάνι και η παρέα του, Η Μία και εγώ, Μικρό μου πόνυ, η φιλία είναι μαγική, Ο σκανδαλιάρης Τοτός, Leo & Tigg, Peppa Pig, Η Τρου και το βασίλειο του ουράνιου τόξου, Η Μάσα και ο Αρκούδος, PJ Masks, Αρχηγός από κούνια, Miraculous Ladyubug.

Η πιο πολύχρωμη, μαγική, χαρούμενη, συναρπαστική ζώνη παιδικών, η μοναδική Starland, παρουσίασε το νέο της λογότυπο, νέο on-air look και φυσικά νέο πρόγραμμα!

Υποδέχτηκε στην πολυσυλλεκτική παρέα της 7 νέες παιδικές σειρές για τη σεζόν 2021 – 2022, με σύγχρονη αισθητική προσέγγιση του παιδικού κοινού, που διατηρεί την αυθεντικότητα, τη ζωντάνια, την ενέργεια, το χιούμορ, της πιο αγαπημένης ζώνης παιδικών εκπομπών στην ελληνική τηλεόραση.

 

Visits: 80

Leave a Reply