Νέες ξένες σειρές έρχονται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, που όλοι θέλουμε να παρακολουθήσουμε. Το Paulos Blog έχει μαζέψει για εσάς όλα αυτά τα προγράμματα και θα σας τα παρουσιάσει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! 

 

OPERACION PACIFICO

Η Amalia Ortega είναι σύζυγος, μητέρα και αρχηγός της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Η προσπάθειά της να συλλάβει τον μυστηριώδη και επικίνδυνο έμπορο ναρκωτικών, El Guapo, θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα, τη ζωή και την οικογένειά της.

 

LA DOÑA 2

Η αμερικάνικη σειρά που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Μεξικό και αγαπήθηκε από πολλούς επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Ο Saul εξαφανίζεται και η Altagracia επιστρέφει για να τον αναζητήσει. Δεν την νοιάζει που θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και τις μισοτελειωμένες υποθέσεις με τους εχθρούς της. Όταν η Monica γίνεται το επόμενο θύμα, η Altagracia πρέπει να αγωνιστεί για να βρει την κόρη της.

 

DEUTSCHLAND 83

Watch Deutschland 83 Season 1 (English Subtitled) | Prime Video

Μια ενδιαφέρουσα ιστορική σειρά έρχεται…

Στη διχασμένη Γερμανία του 1983 ο Martin Rauch, ένας αφελής 24χρονος στρατιώτης από την Ανατολική πλευρά, αναλαμβάνει μια νέα αποστολή. Μετατρέπεται σε μυστικό κατάσκοπο της Στάζι στη Δυτική Γερμανία.

 

BRITANNIA

Watch Britannia | Prime Video

Μια σειρά που συνδυάζει τη δράση, τη φαντασία και το δράμα που θα συζητηθεί…

43 μ.Χ. Στις ακριτικές περιοχές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κατοικούν πανίσχυροι Δρυΐδες και Βασίλισσες μαχήτριες. Η γη που ο Ιούλιος Καίσαρας προσπάθησε, αλλά απέτυχε να κατακτήσει πριν εκατό χρόνια. Ένας μέρος που για τους Ρωμαίους φαντάζει μυθικό – η Britannia. Η άφιξη των Ρωμαίων θα αλλάξει μια για πάντα τις ζωές των Κελτών και των Δρυΐδων αναγκάζοντάς τους να εισέλθουν σε μια νέα δραματική εποχή της ιστορίας τους.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αποκλειστικές ειδήσεις…

Visits: 179

Leave a Reply