Ελληνικά

Υλικά

  • 4 μπανάνες
  • 3 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
  • κανέλα

Εκτέλεση

Προθερμάνεις τον φούρνο στους 150 βαθμούς. Στρώσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Ξεφλούδισε τις μπανάνες και κόψε τις σε φέτες.

Βούτηξε την κάθε φέτα στον χυμό πορτοκαλιού, τοποθέτησε τις στη λαδόκολλα και πασπάλισε τις με κανέλα.
Ψήσε για 3 περίπου ώρες, μέχρι δηλαδή τα τσιπς να αφυδατωθούν και να πάρουν καφέ χρώμα. Στη μιάμιση ώρα, γύρισε τα τσιπς μπανάνας από την άλλη πλευρά.

Όταν είναι έτοιμα, βγάλε τα από τον φούρνο και άφησε τα να κρυώσουν. Μπορείτε να τα αποθηκεύσεις σε ένα τάπερ.

 

https://www.youtube.com/watch?v=uBViDgQ-Hvk

 

Πηγή: athensmagazine.gr

Views: 19

Αφήστε μια απάντηση