Συμβουλές για την ζωγραφική

  • Being an artist allows you to share your art with the world. – You can make a difference in the world by sharing your art and your perspective. Art can inspire change, make people feel certain ways, and it can also beautify our world.
  • You get the chance to expand your imagination. – To be an artist, you need a healthy imagination. As you create, you will constantly be expanding your imagination and growing it in new directions.
  • Artists experience the flow of creativity. – Creativity holds an energy all its own. By being an artist, you get to feel the invigorating energy of creativity.
  •  Being an artist lets you create art for yourself and no one else. – Although many people may enjoy your artwork, there is never a need to create art for others. Instead, create art for yourself and watch as other people take notice and respond to it.
  • Μετάφραση:
 Το να είσαι καλλιτέχνης σου επιτρέπει να μοιράζεσαι την τέχνη σου με τον κόσμο. – Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στον κόσμο μοιράζοντας την τέχνη και την προοπτική σας. Η τέχνη μπορεί να εμπνεύσει την αλλαγή, να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται συγκεκριμένους τρόπους και μπορεί επίσης να ομορφύνει τον κόσμο μας.

2) Έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τη φαντασία σας. – Για να είσαι καλλιτέχνης χρειάζεται υγιής φαντασία. Καθώς δημιουργείτε, θα διευρύνετε συνεχώς τη φαντασία σας και θα την αναπτύσσετε σε νέες κατευθύνσεις.

3) Οι καλλιτέχνες βιώνουν τη ροή της δημιουργικότητας. – Η δημιουργικότητα έχει μια ενέργεια από μόνη της. Με το να είσαι καλλιτέχνης, μπορείς να νιώσεις την αναζωογονητική ενέργεια της δημιουργικότητας.

4) Το να είσαι καλλιτέχνης σου επιτρέπει να δημιουργείς τέχνη για τον εαυτό σου και για κανέναν άλλον. – Αν και πολλοί άνθρωποι μπορεί να απολαμβάνουν το έργο τέχνης σας, δεν υπάρχει ποτέ ανάγκη να δημιουργήσετε τέχνη για άλλους. Αντίθετα, δημιουργήστε τέχνη για τον εαυτό σας και παρακολουθήστε τους άλλους ανθρώπους να το προσέχουν και να ανταποκρίνονται.
7 Tips to Finding Inspiration for Art | Frames Express Blog

Φανταστικά τραγούδια

Cover by One Voice Children's Choir: !!!Μπορείς να δεις κι άλλα πατόντας εδώ!!!

Πώς μου φεύγει το άγχος 😓

Άγχος έχουν πολύ άνθρωποι .Το άγχος είναι ένα συναίσθημα που το παθαίνεις όταν φοβάσαι.Για να το ξεπεράσεις μπορείς να πας σε έναν γιατρό ή να ακούσεις απαλή μουσική(με συνδιασμό χυμό,ζεστή σοκολάτα αλλά προτιμότερο είναι το τσάι).

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το αντιμετωπίσεις (βάλε αυτό το link στο google για να μάθεις περισσότερα: https://www.therapia.gr/agxos-diaxeirisi-antimetopisi/ )

Ορίστε απαλή και χαλαρωτική μουσική:

♻!!!Το περιβάλλον θέλει την βοήθειά μας!!!♻

Πληγώσαμε πολύ το περιβάλλον που ζούμε και δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα….  Πρέπει ν’ αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε και να κάνουμε το περιβάλλον έναν από τους καλύτερούς μας φίλους.

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανακυκλώνουμε τα σκουπίδια μας.Στην ανακύκλωση βάζουμε τα σκουπίδια σε έναν κάδο που έχει τοποθετήσει ο δήμος σε πολλά μέρη της πόλης.Ο κάδος είναι μπλε και έχει το σήμα της ανακύκλωσης(♻), από κάτω έχει όλα τα υλικά που μπορείς να ανακυκλώσης(χαρτί-αλουμίνιο-γυαλί-χαρτόνι και πλαστικό).Για να μπορείς να ρίξεις τα σκουπίδια μέσα στον κάδο πρέπει να είσαι σίγουρος πως είναι καθαρά.