Top 5 επιτραπέζια για τις διακοπές!

Σε όλους μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια!Στις διακοπές, ιδιαίτερα όταν ταξιδεύεις με πλοίο, θέλεις να έχεις ένα επιτραπέζιο για να περνάς την ώρα σου αλλά και να το παίζεις με την παρέα σου!Έλα όμως που δεν μπορείς να κουβαλήσεις όλη την ντουλάπα με  τα επιτραπέζια!Θέλεις κάτι μικρό και γρήγορο, σαν αυτά δηλαδή που θα δείτε παρακάτω!Τα έχω δοκιμάσει όλα και είναι τέλεια!!

1.Dooble

Το dooble είναι ένα τέλειο παιχνίδι που μπορείτε να το πάρετε παντού μαζί σας αλλά και να το κάνετε δώρο σε κάποιον!Ύπάρχει και σε version Χάρι Πότεερ που το έχω κάνει δώρο σε μια φίλη μου και πιστέψτε με το λάτρεψε!

Dobble | Κάισσα Αμαρουσίου eshop

Είναι παιχνίδι ταχύτητας και παρατηρητικότητας που οι παίκτες προσπαθούν να εντοπίσουν το κοινό σύμβολο ανάμεσα σε δύο κάρτες (με 8 σύμβολα).Τα σύμβολα είναι διαφορετικά από κάρτα σε κάρτα και είναι το καθένα άλλοτε μικρό και άλλοτε μεγάλο!Στο φυλλάδιο οδηγιών του παιχνιδιού, συμπεριλαμβάνονται και κανόνες για 5 διαφορετικά mini games τα οποία στηρίζονται στην ίδια βασική λογική, αλλά δίνουν ποικιλία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι!Ένα μόνο σας λέω, όταν θα έχετε κολλήσει στο Dooble θα με θυμηθείτε!

Οι κάρτες είναι κάπως έτσι:

Dobble | Κάισσα Αμαρουσίου eshop

2.Jungle speed

Ένα τέλειο παιχνίδι που το έχει μια φίλη μου και όταν παω σπίτι της το παίζουμε και περνάμε τέλεια!

Επιτραπέζιο Jungle Speed Ver 2 | Public

Ένα παιχνίδι ταχύτητας που πρέπει να βλέπεις προσεχτικά καθώς οι αντίπαλοι ανοίγουν τις κάρτες τους, να βρεις τις κάρτες που έχουν ένα σύμβολο που ταιριάζει με την κάρτα σας και γρήγορα να αρπάξεις το τοτέμ. Νικητής είναι αυτός που θα ξεφορτωθεί όλες τις κάρτες του πρώτος.Ένα σας λέω: θα πέσει πολύ γέλιο!Πριν από μερικές μέρες  έπαιξα με τις φίλες μου και είχαμε όλοι πνιγεί στα γέλια!

3.Speed cups

Άλλο ένα παιχνίδι ταχύτητας που θα λατρέψετε!Γρήγορο και απλό!(αν διαβάσατε μέχρι εδώ γράψτε 77 στα σχόλια)

SPEED CUPS / -

Κάθε παίκτης παίρνει 5 χρωματιστά κύπελλα, και προσπαθεί γρήγορα να τα τακτοποιήσει με τη σειρά που φαίνεται στις κάρτες.Υπάρχει όμως μια παγίδα:οι κάρτες είναι σχέδια με ποτήρια αυτοκίνητα τρένα!

 

Αυτό που χρειάζεται, είναι ταχύτητα και προσοχή. Βάλατε τα κύπελλα σωστά; Τότε γρήγορα χτυπήστε το κουδούνι! Ένα παιχνίδι για 1-4 παίκτες, ηλικίας 6+.Μέση διάρκεια παιχνιδιού 20 λεπτά.Παίζοντας το θα ενισχύσετε την ταχύτητα σας και θα διασκεδάσετε πολύ με τους φίλους σας!

4.Jenga

Ένα υπέροχο παιχνίδι!ΤΟ πήραμε χθες και το παίζουμε συνεχώς!

Απόκτησε τώρα το Jenga Classic και πέρασε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με την παρέα σου!
Χτίσε τον πύργο και μετακίνησε τα τουβλάκια από κάτω προς τα πάνω, αλλά πρόσεχε μην πέσει και σε πλακώσει!
Ένα κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι επιδεξιότητας με ξύλινα τουβλάκια, κατάλληλο για όλη την οικογένεια ή την παρέα σου.

Fun Fact:Το ήξερες ότι η λέξη “Jenga”, που έδωσε τον τίτλο της και στο ομώνυμο παιχνίδι, σημαίνει “χτισμένος’’ στα σουαχίλι;
Για 1 ή περισσότερους παίκτες από την ηλικία των 6 ετών.
Μέσος χρόνος παιχνιδιού: 15 λεπτά

Εγώ σας προτείνω (για να μην το βαρθείτε) να πάρετε κάποια παραλλαγή  του Jenga όπως το Jenga challenge για πιο πολύ δράση!Δείτε  όλες  τις εκδόσεις  του Jenga  εδώ.

5.MONOPOLY DEAL

Αυτό είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι με κάρτες (αν διαβάσατε μέχρι εδώ γράψτε ρρρ  στα σχόλια)  που νικάω πάντα 😊😉!Είναι η  αγαπημένη μας MONOPOLY αλλά με κάρτες και πιο σύντομο χρόνο παιχνιδίού!Μας έχει ενθουσιάσει όλους στην οικογένεια!

Monopoly Deal Card Game, Multi-Colour: Amazon.co.uk: Toys & Games

Tο επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly Deal Παιχνίδι με Κάρτες είναι το διασκεδαστικό επιτραπέζιο Monopoly που παίζεται γρήγορα με κάρτες.

Οι Κάρτες Δράσης επιτρέπουν στους παίκτες να κάνουν ενέργειες όπως αλλαγές ενοικίων και έξυπνες συμφωνίες.

Οι Κάρτες Σπιτιών και Ξενοδοχείων ανεβάζουν τις αξίες. Οι Κάρτες Μπαλαντέρ βοηθούν τους παίκτες να χτίζουν Ιδιοκτησίες. Και οι παίκτες πληρώνουν τα χρέη τους με Κάρτες Χρημάτων. Ο πρώτος παίκτης που θα συγκεντρώσει 3 πλήρη σετ Ιδιοκτησιών διαφορετικών χρωμάτων κερδίζει.

Αυτό το παιχνίδι με κάρτες είναι ένας απίθανος τρόπος να παίζεται το Επιτραπέζιο Παιχνίδι Αγοροπωλησίας Ιδιοκτησιών μέσα σε λιγότερο από 15 λέπτα!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο γράψτε μου στα σχόλια και μην ξεχάσετε να πάρετε ένα από αυτά τα υπέροχα παιχνίδια!Δεν θα το μετανιώσετε!Εσείς έχετε κάποιο από αυτά; Ποιο από αυτά σας φαίνεται καλύτερο και πιο είναι το δικό σας αγαπημένο επιτραπέζιο;

8 comments

Skip to comment form

  1. Την Monopoly και το Jenga τα έχω!!
    Το Dooble το έχω παίξει κι είναι τέλειο!!
    Τέλειο άρθρο!! Κάποια παιχνίδια δεν τα ήξερα!

  2. Τέλειο άρθρο! Εγώ δεν έχω παίξει κανένα από αυτά. Από αυτά μου φαίνεται καλύτερο αυτό που λέει 5. MONOPOLY DEAL! Το δικό μου αγαπημένο επιτραπέζιο είναι το ΑΝΑΓΡΑΜΜΑ!

  3. Ναι είνε ταίλια τα έχω δωκιμάσει όλλα

  4. Και εγώ τα έχω παίξει όλα εκτός από το Jungle speed. Τα δύο μου αγαπημένα είναι τα:
    1. Dooble
    2.Speed cups

    1. ρρρ

  5. Super !!Ναι οντως ειναι πολύ ωραια τα επιτραπέζια παιχνιδια, κυρίως οταν πας ταξίδια ή διακοπες ή εκδρομες……………..Τελειο αρθρο , εγώ εχω παίξει το 3ο και το 4ο επιτραπέζιο και μου αρεσαν πολυ εσενα ποιο σου αρεσει πιο πολυ;;;;;;;;;;;;επισης αυριο στο μπλοκ μου θα ανεβει νεο αρθρο!!!

  6. Τέλεια! Μπράβο! Τα έχω πέξει όλα!

    1. οκ

Leave a Reply