Καλή σχολική χρονιά!

Heyy its me- Christinaaaa!!

Γειά σε όλες και καλώς ήρθατε στο blog μου!! Ελπίζω να είστε όλες καλάα! Λοιπόν γράφω αυτό το άρθρο για να σας ευχηθώ καλή σχολική χρονιά και να σας κάνω ένα μικρό update για το τί θα γίνει με το blog μου τώρα που άρχισε το σχολείο!

Λοιπόν πρώτα από όλα ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία ανέβαζα άρθρα πιο συχνά από ότι συνηθίζω και αυτό έγινε γιατί είχα πάρα πολύ όρεξη και ιδέες για να γράψω! Ωστόσο τώρα που άρχισε το σχολείο δεν θα ανεβάζω τόσο συχνά αλλά θα προσπαθήσω τουλάχιστον μια φορά την βδομάδα! Δεν υπόσχομαι βέβαια τίποτα γιατιιι εμ δεν έχω και την καλύτερη διαχείριση χρόνου ακόμα Sweat With Smile Emoji [Free Download IOS Emojis] | Emoji Island aha !

H Back to shcool σειρά στο blog μου (←πάτα το για να δεις τα άρθρα της σειράς αν έχεις χάσει κάποιο💕 Two Hearts Emoji on Apple iOS 10.2Fearful Emoji [Download iPhone Emojis] | Emoji Island) θα συνεχιστεί με μερικά ακόμα άρθρα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου οπότε μείνετε συντονισμένοι για να μην τα χάσετε (συμπεριλαμβάνεται και ένα βίντεο το οποίο το δούλευα πολύ καιρό και είμαι ενθουσιασμένη να το ανεβάσω)! 

Ααα ναι επίσης λίγο άσχετο άλλα αποφάσισα να ανανεώσω την About σελίδα του blog μου οπότε αν δεν βαριέστε μπορείτε να πάτε να την διαβάσετε αν θέλετε ξέρω γω!

Και πάλι καλή σχολική χρονιά σε όλες και αν πάτε πρώτη γυμνασίου σας εύχομαι καλή αρχηη στο γυμνάσιο  τσεκάρετε αυτό το άρθροο για κάποια τιπς https://blogs.e-me.edu.gr/a631151/2022/09/07/συμβουλές-για-την-α-γυμνασίου-part-2/ 

Aυταα τα λέμε στο επόμενο άρθρο 

Byeeee♡

7 comments

Skip to comment form

    • Christina Karkoulia on 25 September 2022 at 11:43

    Χαχα! Τπτ👍🏻🙃

    • Christina Karkoulia on 23 September 2022 at 19:40

    Καλή σχολική χρόνια ! Σε καταλαβαίνουμε … Έχεις ένα ονειρικό ❤️🙃

    1. Επίσης! Ευχαριστώ για την κατανόηση και πραγματικά ευχαριστώ που μπαίνεις και σχολιάζεις 💕

        • Christina Karkoulia on 24 September 2022 at 15:12

        ❤️❤️❤️ το έχω βάλει στο κντ μ ως συντόμευση ( σαν εφαρμογή ) και έτσι Μπένι όποτε θέλω .🤪🙃

        1. Aww ευχαριστώ πολυυ ❤

  1. Εμένα με βοήθησαν πολύ όλα τα άρθρα!! Ούτε εγώ δεν θα ανεβάζω γιατί δεν έχω ιδέες………..Πάω να δω το about

    1. Τέλεια, χαίρομαι! Δεν πειράζει, θα σου έρθουν ιδέες κάποια στιγμή! Σου άρεσε το About ? (σε ρωτάω εδώ γιατί έχω κλειστά τα σχόλια σε αυτην την σελίδα)

Comments have been disabled.