Ελληνικά

BLOGMAS DAY 4- Cupcakes recipe

Heyyyy it's me Christinaaaa welcome to blogmas day 4

 Σημερα σας έχω συνταγηηη!!Τα cupcakes αυτά είναι καταπληκτικά σε εμφάνιση και  γεύση, είναι ιδανικά για πρωινό, σνακ αλλά και για να τα μοιραστείτε με φίλους! Και το καλύτερο από όλα είναι ότι στην συνταγή περιλαμβάνεται και μια σοκολατένια επικάλυψη σαν ...ΟΝΕΙΡΟ! Είναι πραματικά υπέροχη! Πάμε λοιπόν να δούμε την συνταγή! Πατήστε τον σύνδεσμο που ακολουθεί για να μεταφερθείτε στο site που θα βρείτε την συνταγή αναλυτικά! 

https://www.argiro.gr/recipe/cupcakes-genethlion/

Για δείτε και το δικό μου αποτέλεσμα...

   

Λοιπόν, έχω να πω ότι και σε εμφάνιση και σε γεύση είναι τέλεια!  Τα κεκακια αφράτα και η κρέμα φοβερά σοκολατένια! Αρέσαν  σε όλη την οικογένεια και φαγώθηκαν σχεδόν μέσα σε δύο μέρες!!

    Τρεις συμβουλές για  την βουτυρόκρεμα 

1. Θα μπορούσατε να βάλετε λιγότερη άχνη ζάχαρη (την μισή ποσότητα περίπου), λιγοτερο γαλα και επίσης αντί για σοκολάτα γάλακτος να βάλετε σοκολάτα υγείας ώστε να μην βγει υπερβολικά γλυκιά η βουτυρόκρεμα. Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα και βγήκε πολύ ωραία!

2. Η βουτυρόκρεμα δεν διατηρείται εκτός ψυγείου. Ωστόσο μέσα στο ψυγείο η βουτυρόκρεμα σφίγγει και χάνει την κρεμώδη υφή της. Έτσι καλό θα ήταν πριν φάτε τα cupcakes να τα βγάλετε από το ψυγείο για 10-20 λεπτά ώστε να αφρατέψει λίγο η βουτυρόκρεμα!

            3.Μπορειτε να δώσετε χρώμα στα cupcakes σας! Αντί να βάλετε σοκολάτα  μπορείτε να                    βάλετε  χρώμα ζαχαροπλαστικής της επιλογής σας!

 

Για δες και αυτά τα tips για τα τέλεια cupcakes🧁

-Το κοσκίνισμα των στερεών υλικών διαλύει οτιδήποτε κόμπακι υπάρχει σε αυτά και οξυγονώνει το αλεύρι. Ως αποτέλεσμα έχουμε αφράτα cupcakes.

-Μία δύο πρέζες αλάτι στα cupcakes και στα μπισκότα, απογειώνουν τη γεύση τους.

-Χρησιμοποιήστε αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή αλεύρι μαλακό για καλύτερο αποτέλεσμα. Γίνονται πιο αφράτα και αέρινα.

-Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να ομογενοποιηθούν σωστά. 

Αυτά λοιπόν για σήμερα! Αν κάνατε τα cupcakes πείτε μου εντυπώσεις! See you tomorow byeeee!

 

5 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

  1. Μμμμμ! Φαίνονται πεντανόστιμα!!

  2. Μιααααααααμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!! Θα τα φτιάξω με τις κολλητές μου Παραμονή😉

    1. Τέλεια, ελπίζω να σας αρέσουν και να περάσετε καλάα!

  3. Τέλεια φαίνονταιιι!!! Τώρα μου άνοιξε η όρεξηη……Θέλω σοκολάτα😍😅😅😅 Επίσης σου βγήκαν υπέροχα!!!! μακάρι να βρω κ εγώ λίγο χρόνο στο πρόγραμμά μου να τα φτιάξω…🥺 Τώρα αν σου πω ότι τα δικά σου φαίνονται πιο νόστημα από αυτά στην εικόνα της ιστοσελίδας???😅😘😍😍

    1. Ευχαριστώ! Ελπίζω να βρεις χρόνο! Χαχα αλήθεια?

Αφήστε μια απάντηση