ΠΟΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Οι επιλογές είναι :

1. Free Fire
2. Among us
3. Brawl Stars
4. Fortinite
5. Minecraft
6. Roblox
7. FIFA

Επιτρέπεται να γράψεις μόνο 2 παιχνίδια στα σχόλια αυτής της ανάρτησης.

The Top 5 Most Cute Disney Wallpapers

 

Ο.Π.Ζ. Μια φιλοζωική οργάνωση

Η Ο.Π.Ζ. ξεκίνησε να υπάρχει το 2015. Άρχισε από χαρτάκια στο διάλειμμα του σχολείου και τώρα έφτασε να έχει δικό της κανάλι στο  YouTube και δικιά της ιστοσελίδα δεν είναι φανταστικό. Θα μας βοηθούσε πολύ  αν κάνατε εγγραφή στο κανάλι και η μπαίνετε στην ιστοσελίδα μας.

Animal Protectors Ο.Π.Ζ.            Ψάξτε το στο Google    Είναι  το κανάλι μας

petscaremp.simplesite.com    Πάλι ψάξτε το στο Google.   Είναι η ιστοσελίδα μας

 

ΑMONG US ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

Το Among Us είναι ένα παιχνίδι multiplayer, όπου 10 παίκτες μπαίνουν σε ένα διαστημόπλοιο και ο καθένας του έχει έναν ρόλο. Κάποιοι ανήκουν στο κανονικό πλήρωμα και ένας είναι ο impostor (απατεώνας). Στόχος του πληρώματος είναι να ολοκληρώσει διάφορες αποστολές, ενώ ο impostor πρέπει να σκοτώσει τους υπόλοιπους ή να τους εμποδίσει να ολοκληρώσουν τα tasks, προκειμένου να κερδίσει. Εάν είστε στο πλήρωμα στόχος σας είναι να βρείτε τον impostor. Από την άλλη ο «δολοφόνος», πρέπει να σκοτώσει τα μέλη του πληρώματος και να σαμποτάρει τις αποστολές, χωρίς να κινήσει υποψίες. Η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος του απατεώνα είναι πιο διασκεδαστικός και με περισσότερη αγωνία καθώς δεν θέλει να αποκαλυφθεί και κινείται υπογείως!

Κανένα μέλος του πληρώματος δεν μπορεί να μιλήσει κατά την εκτέλεση των αποστολών, μέχρι να σκοτωθεί κάποιος. Οταν κάποιος πεθάνει, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν συμβούλιο, όπου αναφέρουν τις θέσεις τους, υπερασπίζονται εαυτόν και συμπαίκτες τους. Στη συνέχεια, ακολουθεί ψηφοφορία, με σκοπό να ξεσκεπαστεί ο impostor. Φυσικά, υπάρχουν αρκετοί παίκτες, μπορείτε να επιλέξετε πάνω από έναν impostor -συνήθως 2.

Η Ιστορία του Walt Disney.

Ο Γουώλτερ Έλιας Ντίσνεϋ ήταν Αμερικανός δημιουργός κινουμένων σχεδίων, επιχειρηματίας, ηθοποιός φωνής και παραγωγός ταινιών. Θεωρείται πρωτοπόρος στη βιομηχανία του αμερικανικού animation. Μαζί με τον αδερφό του, Ρόυ Ντίσνεϋ, ίδρυσε το Disney Brothers Studio .Για να αντικαταστήσουν τον χαρακτήρα Όσβαλτ το Τυχερό Κουνέλι , ο Ντίσνεϋ και ο δημιουργός κινουμένων σχεδίων Ουμπ Άιουερκς δημιούργησαν τον χαρακτήρα Μίκυ Μάους, πιθανώς εμπνευσμένος από ένα οικόσιτο ποντίκι .