Η Υπόθεση Της Πριγκίπισσας Νταιάνα

Καλησπέρα! Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ με θέμα υποθέσεις και εγκληματολογία! Αλλά αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι οι έρευνές μου στην υπόθεση ήταν πολύ μακροχρόνιες, διότι οι πηγές ήταν πάρα πολλές και η κάθε μια έλεγε και κάτι διαφορετικό. Οπότε είναι πολύ πιθανό να έχω γράψει κάτι λάθος.

Σήμερα θα μιλήσουμε για την υπόθεση της Πριγκίπισσας Νταιάνα! Ας αρχίσουμε με μερικές βασικές πληροφορίες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Αρχικά η Νταιάνα Σπένσερ γεννήθηκε στη 1η Ιουλίου του 1961 και έμενε σε ένα μεγάλο σπίτι μέσα στο κτήμα της βασσίλισας Ελισάβετ. Είχε 5 αδέρφια, ενώ οι γονείς της, όταν η Νταιάνα ήταν 7 ετών πήραν διαζύγιο και ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε, καθώς πήρε και την επιμέλεια της Νταιάνα και των αδερφιών της. Εντομεταξύ όταν ήταν μόλις 16 χρονών είχε πάει για κυνίγι με την αδελφή της, την Σάρα και τότε ήταν που συνάντησε τον Πρίγκιπα Κάρολο, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, ενώ αυτός ήταν ήδη 29 χρονών. Αρχικά ο Κάρολος συμπάθησε την Νταιάνα, καθώς και η Νταιάνα αυτόν, αλλά ο Κάρολος έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον για την αδελφή της Νταιάνα, την Σάρα. Εν τέλη ο Κάρολος τα έφτιαξε με την αδελφή της Νταιάνα, αλλά μετά από λίγους μήνες χώρισαν και μάλιστα η Σάρα είπε ότι ποτέ δε θα παντρευόταν τον Κάρολο. Παρ' όλα αυτά η Νταιάνα, τελείωσε το σχολείο και άρχισε να δουλέυει ως νταντά, δασκάλα σε παιδικό σταθμό αλλά και καθαρίστρια στο σπίτι της αδελφής της. Μάλιστα η Νταιάνα ήταν το πρώτο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας που είχε δουλέψει κανονικά πριν παντρευτεί. Αργότερα η βασιλική οικογένεια, την κάλεσε σε μια γιορτή, με σκοπό να την ΄΄προξενέψουν΄΄ με τον Κάρολο, καθώς συμπαθούσαν πολύ την Νταιάνα και ο Κάρολος έψαχνε μια σύζηγο τότε. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ο Κάρολος και η Νταιάνα τα έφτιαξαν, αν και όσο είχαν σχέση είχαν βρεθεί ελάχιστες φορές. Το 1981, η Νταιάνα σε ηλικία των 19 χρονών και ο Κάρολος σε ηλικία των 32 χρονών αρραβονιάστηκαν. Για την ακρίβεια η Νταιάνα πριν τον γάμο είχε πολύ άγχος και μέσα σε όλα ξαφνικά ο Κάρολος της έκανε το σχόλιο ότι ήταν παχουλή. Μετά από αυτό το σχόλιο του Καρόλου η Νταιάνα άρχισε να έχει ακόμη περισσότερο άγχος με αποτέλεσμα να αρχίσει να εμφανίζει βουλημία. Όμως παρ' όλα αυτά η Νταιάνα πίστευε ότι μετά τον γάμο όλα θα έφτιαχναν και οτι αυτή και ο Κάρολος θα ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Κάτι το οποίο δεν ίσχυσε τελικά, διότι ακόμη και μετά τον γάμο, οι δυο τους είχαν πολλούς τσακομούς, καθώς ο Κάρολος μιλούσε συνεχώς για μια φίλη του την Καμίλα και έτσι η Νταιάνα ζήλευε.  Εντομεταξύ όμως η Νταιάνα και ο Κάρολος έκαναν δύο γιους, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. Εκτός αυτού και οι δύο είχαν εξοσυζηγικές σχέσεις.Τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρίσει στη φάση του διαζυγίου το 1996 και έτσι κι έγινε.

Αυτό ήταν το πρώτο μέρος της υπόθεσης της Πριγκίπισσας Νταιάνα, καθώς στο επόμενο ποστ, θα πούμε αποκλιστικά για τον θανατό της και για το αν ήταν ατύχημα ή δολοφονία. Επίσης θα κάνω και ένα τρίτο μέρος που θα μιλήσουμε για της θεωρίες που υπάρχουν για τον θανατό της, καθώς είναι μια υπόθεση με πολύ βάθος!

Τα λέμε στο επόμενο ποστ!

Leave a Reply