Loading...
Χωρίς κατηγορία

Ενημέρωση σχετικά με το blog μου

Γεια σας παιδιά, ακούστε...

Σας είχα πει ότι θα κάνω άρθρο κάθε Σαββατοκύριακο και καμιά φορά και τις καθημερινές ή ένα ή δύο άρθρα. Πλέον όμως επειδή βλέπω ότι σας αρέσει το blog μου, μπαίνετε πολύ συχνά και βλέπετε τα άρθρα που κάνω και μου αφήνετε πολύ καλά σχόλια θα κάνω κάθε εβδομάδα άρθρο και μπορεί κάθε μέρα και θα κάνω πάνω από δύο και τα Σαββατοκύριακα και τις καθημερινές ανάλογα με τις ιδέες μου και τα άρθρα που θέλω να κάνω. Θα συνεχίσω να κάνω άρθρα γιατί θέλω να μαζέψω πολλούς επισκέπτες και να δω ότι το blog μου σας αρέσει και πάει καλά. Βέβαια σε αυτό πρέπει να με βοηθήσετε και θα σας παρακαλούσα όλους να  βοηθήστε. Από αυτούς που βλέπουν το blog μου και μου κάνουν σχόλια κλπ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Από όσο έχω δει το blog μου σας αρέσει και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Επίσης θέλω και μία χάρη από εσάς. Θέλω να μου πείτε στα σχόλια τι άρθρο θέλετε να δείτε από εμένα, και αν σας αρέσει και έχετε μείνει ευχαριστημένοι από το blog μου. Η αλήθεια είναι πως το δεύτερο το έχω ψιλοκαταλάβει  και από τα σχόλιά σας αλλά και από ένα προηγούμενο άρθρο που λέγεται "Πόσο σας αρέσει το blog μου" στο οποίο όσοι έχετε απαντήσει μέχρι στιγμής απαντήσατε ότι σας άρεσε και ότι είναι τέλειο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όμως αν έχετε την καλοσύνη θα ήθελα να μου πείτε με λίγα λόγια την γνώμη σας για το blog μου.  Οπότε πάμε να τα ανακεφαλαιώσουμε.  Αρχικά να ξέρετε ότι το πρόγραμμα για το πότε θα κάνω άρθρο αλλάζει και θα κάνω πιο συχνά μπορεί και κάθε μέρα και μάλλον πάνω από δύο άρθρα. Επίσης θα επιθυμούσα αν μπορείτε και θέλετε και εσείς να μου γράψετε στα σχόλια τι άρθρα θέλετε να δείτε από εμένα και με λίγα λόγια την γνώμη σας για το blog μου.  Αυτά για την ώρα.

 

Σας ευχαριστώ για όλη αυτή την υποστήριξη απέναντι στο blog μου. 💖💖

 

9 comments
  1. ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

    Εγώ θα ήθελα να κάνεις ένα άρθρο για την φύση.Τελειο άρθρο!! Παρακαλώ μου άρεσει πολύ το blog σου!!

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Εντάξει θα κάνω άρθρα με την φύση.! Ευχαριστώ!!! Χαίρομαι που σου αρέσει το blog μου και σε ευχαριστώ!!!!

      1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

        Για στο άρθρο που μου ζήτησες να κάνω αν θες και μπορείς θα ήθελα να μου δώσεις κάποια στοιχεία με βάση αυτό το θέμα την φύση για να καταλάβω ακριβώς αυτό που θες να κάνω.

        1. ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

          Εντάξει.Λοιπον να πεις κάποια πράγματα για λουλούδια,για δέντρα και για διάφορα .Ελπίζω να σε βοήθησα.

          1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

            Ναι με βοήθησες! Σε ευχαριστώ πολύ!

  2. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Εντάξει. Παρακαλώ! Εγώ θα σε βοηθήσω. Εγώ θα ήθελα να κάνεις ένα άρθρο με ερωτηματολόγιο. Το blog σου είναι φανταστικό και υπέροχο, γιατί κάνεις πράγματα που δεν έχω ξαναδεί και ξανακούσει στη ζωή μου. Έτσι μου αρέσει να παρακολουθώ το διασκεδαστικό blog σου, αλλά σύγχρονος να μαθαίνω και καινούρια πράγματα.

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Αχ, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια είσαι φανταστική!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την στίρηξη απέναντι στο blog μου!!!

  3. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    Εγώ θα ήθελα να κάνεις άρθρα με το Περιβάλλον δηλαδή να μιλάς για το πως να το προστατέψουμε και τέτοια. Μ’ αρέσει πάρα πολύ το blog σου! Κάνεις ιδιαίτερα άρθρα τα οποία εγώ τα λατρεύω! Το blog σου περιέχει ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΜΑΘΗΣΗ αλλά και μια επαγγελματία συγγραφέα! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ μ’ αρέσει το πρωτότυπο blog σου!

Leave a Reply