Loading...
Χωρίς κατηγορία

Διαγωνισμός emoji💖

Γεια σας παιδιά, σκέφτηκα να κάνουμε ένα διαγωνισμό emoji! 

Παρακάτω είναι οι οδηγίες του διαγωνισμού:

Όσοι θέλετε να συμμετέχετε θα πρέπει γράψετε στα σχόλια το πιο σπάνιο emoji, δηλαδή ένα emoji που δεν το χρησιμοποιούμε και είναι δύσκολο να το βρει ο άλλος. Θα προσπαθήσετε να βρείτε τα emoji που έχουν γράψει οι άλλοι. Θα γράψετε στα σχόλια ποια μπορέσατε να βρείτε, ποια σας ήταν δύσκολο να τα βρείτε και ποια εύκολο και ποια πιστεύετε κατά την γνώμη σας ότι ήταν το πιο σπάνιο. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Νικητής θα είναι αυτός που θα έχει γράψει το πιο σπάνιο emoji. Τον νικητή θα τον ανακοινώσω το Σάββατο (17-7-2021) 😀😁😍

Καλή σας τύχη!!! 😍💖👍

 

Ελπίζω να σας αρέσει ο διαγωνισμός και να συμμετάσχετε όλοι!!!😁😃😄🤩😘💖👍

11 comments
    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Χαίρομαι που σου άρεσε και θα συμμετέχεις!!! Εντάξει για το emoji.

    2. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

      Αυτό το emoji το βρήκα σε λίγο χρόνο. Πέρα από αυτό, όμως αυτό το emoji είναι πολύ σπάνιο, επειδή δεν το χρησιμοποιούμε πολύ.

  1. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Εγώ θα συμμετέχω. Ευχαριστώ! Ο διαγωνισμός είναι τέλειος! Το emoji που επέλεξα εγώ είναι ένα emoji που το χρησιμοποιούμε όταν έχουμε βγει από το μπάνιο/ντους. Δηλαδή μόλις έχουμε βγει από το μπάνιο/ντους.

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Επίσης πρέπει να μας δείξεις το emoji και οι άλλοι θα προσπαθήσουν να το βρουν για να δουν αν θα το βρουν εύκολα και αν θα είναι σπάνιο.

      1. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

        Εντάξει. Αυτό είναι το emoji μου 🧖‍♀️ για όποιον είναι κορίτσι και αυτό 🧖‍♂️ για όποιον είναι αγόρι. Έχω, όμως μια απορία. Αφού δείχνω το emoji μου, γιατί να το βρουν οι αναγνώστες σου; Αφού το βλέπουν και ξέρουν ποιο είναι.

        1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

          Ωραία για να σου εξηγήσω και εσένα αλλά και σε όποιον δεν το έχει καταλάβει. Αυτό το emoji που μας έδειξες πρέπει οι άλλοι να ψάξουν ώστε να βρουν το ίδιο για να δουν αν είναι πολύ εύκολο να το βρουν ή αν όχι ώστε αν δεν το βρουν εύκολα σημαίνει ότι είναι λίγο πιο σπάνιο. Εσείς λοιπόν θα πρέπει να γράψετε στα σχόλια αν τα emoji των άλλων τα βρήκατε εύκολα και αν κατά την γνώμη σας είναι σπάνια.Αλλα αν αυτό σας μπερδεύει μπορείτε απλός να πείτε αν είναι σπάνια ή αν όχι με βάση πόσο τα χρησιμοποιούμε. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες!

          1. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

            Τώρα κατάλαβα. Σ’ ευχαριστώ που μου εξήγησες!

Leave a Reply