Loading...
Χωρίς κατηγορία

Ψηφοφορία διαγωνισμού εικόνας

Γεια σας παιδιά, σε αυτό το άρθρο θα πρέπει να ψηφίσετε ποιος έχει την πιο ωραία εικόνα! Επίσης συγνώμη που δεν το έκανα μέσα στην ημέρα όπου έπρεπε απλά δεν είχα χρόνο για να το κάνω!

 

Τα άτομα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ήταν η Σιδηροπούλου Αικατερίνη και η Ζάχου Ευσταθία-Παναγιώτα και τις ευχαριστώ πολύ! Εσείς θα πρέπει να ψηφίσετε στα σχόλια ανάμεσα σε αυτά τα δύο κορίτσια, δηλαδή θα πείτε ποια έχει την πιο ωραία εικόνα.  Ο νικητής αυτή τη φορά θα κριθεί μόνο από τις δικές σας ψήφους, δηλαδή θα ψηφίσετε και το άτομα που το έχουν ψηφίσει οι πιο πολλοί θα είναι και ο νικητής! Οπότε θα σας παρακαλούσα όλους να πείτε την γνώμη σας και να ψηφίσετε ένα από τα δύο κορίτσια κάτω στα σχόλια!

 

 

Καλή επιτυχία και στις δύο!!!

12 comments
  1. ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

    Εγώ θα ψηφίσω την Ζάχου Ευσταθία Παναγιώτα!! Αλλά και της Κατερίνας Σιδηροπούλου είναι πολύ ωραία!!💜

  2. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

    Ωραία έχουμε μια ψηφοφορία για την Σιδηροπούλου Αικατερίνη και μία για την Ζάχου Ευσταθία-Παναγιώτα και έχει ψηφίσει η Πετράκη Ανδριάνα και η Ζάχου Ευσταθία-Παναγιώτα οπότε χρειαζόμαστε άλλη μία ψήφο άρα πρέπει Σιδηροπούλου Αικατερίνη να ψηφίσεις και αν θέλει και κάποιος άλλος που θα μπει στο blog μου και δει το άρθρο.

Leave a Reply