Loading...
Χωρίς κατηγορία

Ενημέρωση για το άνοιγμα των σχολείων και το blog μου ❤

Γεια σας παιδιά, όπως ξέρετε σε τρεις με τέσσερεις μέρες ανοίγουν τα σχολεία! ήθελα λοιπόν να σας πω ότι:

 

Αρχικά το blog μου θα μείνει ανοιχτό και θα κάνω άρθρα κανονικά. Αλλά δεν θα κάνω τόσο συχνά  διότι δεν θα έχω τόσο πολύ χρόνο! Όμως θα συνεχίσω να κάνω άρθρα κανονικά και ελπίζω να θέλετε και εσείς να μείνει ανοιχτό το blog μου και να βλέπετε τα καινούρια άρθρα που κάνω!

Δεύτερον θα κάνω κάποια άρθρα σχετικά με το σχολείο, όμως θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε και εσείς κάποιες ιδέες για άρθρα με θέμα το σχολείο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Καλή σχολική χρονιά σε όλους!!! 

8 comments
  1. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

    Εντάξει. Μπορείς να κάνεις ένα άρθρο με ζωγραφιές σχετικά με το σχολείο. Επίσης μπορείς να κάνεις ένα άρθρο με τα ποιο μικρά είδη ζώων. Καλή Σχολική Χρονιά!

  2. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    Τέλεια! Μπορείς να κάνεις ένα άρθρο με DIY σημειωματάριο για το σχολείο ή πως μπορούμε να οργανώσουμε ένα τετράδιο. Αν δεν κατάλαβες τι εννοώ πες μου να σου εξηγήσω.

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Οι ιδέες σου είναι πραγματικά πολύ ωραίες! Αλλά ναι μήπως θα μπορούσες να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα για να καταλάβω ακριβώς τι θες να κάνω;

      1. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

        Ας πούμε μπορείς να μας πεις πως να κάνουμε ένα τετράδιο να αλλάξει όψη. Εξωτερικά και εσωτερικά πως μπορούμε ας πούμε μπορούμε να κολλήσουμε αυτοκόλλητα, χαρτάκια σημειώσεων κτλ. Ελπίζω να κατάλαβες…

Leave a Reply