Loading...
Χωρίς κατηγορία

Εθελοντικές δράσεις που μπορείτε να κάνετε με το σχολείο σας ❤

Γεια σας παιδιά, σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω διάφορες εθελοντικές δράσει που μπορείτε να κάνετε σε συνεργασία με το σχολείο σας! Αυτή την ιδέα μου την έδωσε η Ζάχου Ευσταθία Παναγιώτα και την ευχαριστώ πολύ!!!

 

 

Μαζί με το σχολείο σας μπορείτε να πάτε και να προσφέρετε πολύ χαρά στους ηλικιωμένους. Μπορείτε να μάθετε να παίζετε σε κάποιο όργανο ή και να τραγουδάτε διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να κρατήσετε μία πολύ ευχάριστη συντροφιά σε αυτούς τους ανθρώπους.

 

Το παιχνίδι μου....δικό σου

Το σχολείο σας μπορεί σε συνεργασία με τους δασκάλους να φτιάξουν διάφορα χειροποίητα δώρα ή και να τα αγοράσουν και να τα μοιράσουν σε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν δώρο τα φετινά Χριστούγεννα.

 

Make a wish

Μπορούν τα παιδιά του σχολείου σας να πάρουν από ένα αστέρι και πάνω του να γράψουν την πιο ωραία ευχή σχετικά με τα Χριστούγεννα. Επίσης πάνω σε αυτό μπορείτε να βάλετε κάποιο σημαντικό αντικείμενο που πιστεύετε ότι μπορεί να χρειάζεται κάποιο παιδί με διάφορες απειλητικές ασθένειες.

 

Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές γεμάτες χαρά!!!!

Μπορούν επίσης τα παιδιά του σχολείου σας να κάνουν μία ζωγραφιά με θέμα τα Χριστούγεννα. Στη συνέχει μπορούν να τις κολλήσουν στους τοίχους του σχολείου!!!

 

 

 

 

Ελπίζω να σας άρεσε!!! 

9 comments
  1. ΖΑΧΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    Πολύ ωραίο! χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα μου!
    Εμείς στο σχολείο μαζεύουμε χρήματα για το make a wish (1 αστέρι=2€), μαζεύομε τρόφιμα κι γενικά είδη πρώτης ανάγκης για το Χαμόγελο του Παιδιού κι μαζεύουμε σεντόνια-μαξιλαροθήκες για τις φυλακές Γρεβενών (εκεί η φυλακή έχει πάρα πολλούς κρατούμενους κι πολλοί απ’ αυτούς κοιμούνται σε χαρτόκουτα) 🙁

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Εννοείτε και μου άρεσε η ιδέα σου, ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα!!! Μπράβο και χαίρομαι πολύ που βοηθάτε τον κόσμο!!! Είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας!!! ❤💜

  2. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    Φανταστικό άρθρο! Το δικό μου σχολείο μαζεύει τρόφιμα για αυτούς που τα έχουν ανάγκη!

    1. ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΛΙΑ

      Ευχαριστώ!!! Μπράβο, χαίρομαι που βοηθάτε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη!!!!

Leave a Reply