Loading...
Χωρίς κατηγορία

Καλοκαιρινές συμβουλές 🌊

Γεια σας παιδιά, σήμερα θα κάνω ένα άρθρο με καλοκαιρινές συμβουλές! Αυτή την ιδέα μου την έδωσε η Σιδηροπούλου Αικατερίνη και την ευχαριστώ πολύ!

 

  1. Τι να κάνετε για να μην βαριέστε τώρα το καλοκαίρι:

Όταν βαριέστε κυρίως τώρα που είναι καλοκαίρι μην κάθεστε μπροστά από μία οθόνη (στον υπολογιστή, στην τηλεόραση, στο κινητό κλπ) Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε τους φίλους σας και να βγείτε έξω να παίξετε. Μπορείτε να παίξετε κάτι με κάποια  μπάλα, μπορείτε να παίξετε παιχνίδια όπως κρυφτό, κυνηγητό, κουτσό ή μπουγέλο μιας και είναι καλοκαίρι. Μπορείτε επίσης να παίξετε κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι. Μπορείτε διαφορετικά να πάτε για μπάνιο σε κάποια παραλία μαζί με την οικογένειά σας.

 

2. Πως να προστατευτείτε από τον ήλιο όταν είστε στην παραλία:

Για να προστατευτείτε από τον ήλιο στην παραλία πρέπει αρχικά να βάλετε αντηλιακό. Το αντηλιακό είναι πολύ σημαντικό για αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ όταν πηγαίνετε στην παραλία. Όταν είστε στην θάλασσα πρέπει να μπαίνετε μέσα στο νερό τουλάχιστον μέχρι τους ώμους ώστε να μην σας κάψει ο ήλιος. Όταν βγείτε από την θάλασσα πρέπει να βάλετε ένα καπέλο και να πάρετε μία πετσέτα και να την βάλετε επάνω σας.

 

 

3.  Πως να μάθετε να κολυμπάτε:

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι βουτήξετε το κεφάλι σας μέσα στο νερό. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να κλείσετε τα μάτια, την μύτη και το στόμα σας. Στη συνέχεια κάντε το αυτό δύο με τρεις φορές μέχρι να το συνηθίσετε και να μην φοβάστε να το κάνετε. Τώρα χρησιμοποιήστε κάποιο φουσκωτό και ακουμπήστε πάνω την κοιλιά σας. Τα πόδια σας μην τα ακουμπάτε στο πάτο του νερού και αφήστε τα ελεύθερα κουνώντας τα και κλοτσώντας τα προς τα πίσω. Με τα χέρια σας πρέπει να σπρώχνετε το νερό προς τα πίσω κάνοντας κυκλικές κινήσεις προς τα πίσω πάλι.

 

 

 

Ελπίζω να σας βοήθησα και να σας άρεσε αυτό το άρθρο!!!

 

9 comments
  1. ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

    Με βοήθησες πολύ! Κυρίως με την πρώτη παράγραφο γιατί συχνά σκυλοβαριέμαι…. Μου άρεσε πολύ το άρθρο σου!

Leave a Reply